FOTBAL  »  Superliga  »  POLI TIMIŞOARA - FARUL 3-2

Farul depune memoriu împotriva lui Cristi Balaj! Bosînceanu: "A fost viciere de rezultat!"

Articol de GSP - Publicat duminica, 03 mai 2009 00:00

Farul Constanţa va depune memoriu împotriva arbitrajului lui Cristian Balaj de la meciul cu FC Timişoara, a anunţat, duminică, finanţatorul echipei constănţene, Gheorghe Bosînceanu.

"La Timişoara a fost viciere de rezultat. Greşelile care au defavorizat clar Farul au fost semnalate nu numai de noi, ci şi de oficiali de la Dinamo şi Steaua, care au cerut scoaterea din arbitraj sau suspendarea lui Balaj. Depunem memoriu, deşi nu ştim la ce ne ajută", a declarat Gheorghe Bosînceanu.
Vezi penalty-ul acordat eronat pentru Poli  (video)

Acesta este revoltat că "în cazul lui Marius Avram, deşi au trecut două săptămâni de la depunerea memoriului, CCA nu a dat nici măcar termen de judecată, explicându-se că la Comisie e vid de autoritate, însă în cazul lui Ionică Serea a putut fi luată o decizie chiar a doua zi după meciul de Cupă, când arbitrul a fost exclus din arbitraj".
Vezi faza din care Poli a marcat golul victoriei, după un fault în atac  (video)

"Toate acestea nu fac decât să ne ducă la concluzia că, dintr-un motiv sau altul, Farul este pedepsită. Nu numai de arbitri, ci şi de observatori, de conducerea CCA, după cum nici conducerea Federaţiei nu se implică în rezolvarea nedreptăţilor care ni se fac. Unde e egalitatea de tratament? Noi, dacă vorbim frumos şi nu atacăm pe nimeni de la vârful Federaţiei, ca alţii, avem de suferit", s-a mai plâns Gheorghe Bosînceanu. 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (32)
 •  03 Mai 2009, 22:50

Si cine mai vreti sa va arbitreze daca toti care gresesc ii dati afara din arbitraj?? Balaj are suficienti de multi bani din afacerile proprii, nu-i lipsesc cei de la cluburi....El si Tudor sunt printre putinii (singurii?) "intangibili"..totusi supusi greselilor. Chestia e ca nu sunt din Bucale..si toti amarastenii ii urasc pe cei din provincie. Oricum, Bucurestiu nu va vedea nici o Cupa....Dinamo nu va fi campioana...si asta din cauza arbitrilor STRAINI (de fotbal) LOL!

un_polist
un_polist  •  03 Mai 2009, 20:10
Postat de pe 03 Mai 2009, 18:46

Incredibil! Daca era la Dinamo un asemenea arbitraj, vuiau toate ziarele despre cum fura Dinamo. Deocamdata Timisoara ia puncte cu arbitrii de 2 etape si va faceti ca nu vedeti. Nu acuz Timisoara, nu cred ca arbitrii au fost spaguiti… dar in cazul in care era Dinamo..si beneficia de astfel de arbitraje ce se intampla?? Care era titlul de pe prima pagina a 2-a zi??

Diferenta e ca Dinamo fura cu arbitrii de ani de zile, sute de meciuri viciate, adversari retrogradati. Sa va mai spun ca si antrenorii comandau cine sa retrogradeze? Nu va e rusine. Vorbesc dinamovistii? Pai ne-ati furat cu japca, in vazul tuturor, fara scrupule. A castigat si Timisoara un meci dintr-o greseala de arbitru si se face atata caz? Dar anii in care ne bagati in divizia B la ordinul comandantilor vostri se uita? Pentru aceste fapte nu meritati sa luati titlul de campioana!

 •  03 Mai 2009, 19:13

..ce vremuri cand era nea Lica pe la federatiune...acu sunteti de panarama rechini de ras. farul trebuia sa retrogradeze de mult, da uite cum se-nvarte roata.

Vezi toate comentariile (32)
Comentează
Close