FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL - FCSB 0-1

Farul și FCSB, puse la zid în direct: „Zi-mi un jucător de remarcat! Foarte slab meciul”

FCSB a învins-o pe Farul, scor 1-0, într-o restanță din etapa #13 a Ligii 1. Gabi Balint e dezamăgit de nivelul jocului de la Ovidiu. +26   FOTO
FCSB a învins-o pe Farul, scor 1-0, într-o restanță din etapa #13 a Ligii 1. Gabi Balint e dezamăgit de nivelul jocului de la Ovidiu.

Articol de GSP - Publicat joi, 04 noiembrie 2021 22:34 / Actualizat joi, 04 noiembrie 2021 22:35

FCSB a învins-o pe Farul, scor 1-0, într-o restanță din etapa #13 a Ligii 1. Gabi Balint e dezamăgit de nivelul jocului de la Ovidiu.

  • Partida era programată inițial pe 24 octombrie, dar a fost amânată ca urmare a cazurilor de COVID-19 de la FCSB.

Tot ce trebuie să știi despre Liga 1

„A fost o dominare din partea Farului în repriza a doua, dar nu a pus în pericol poarta FCSB-ului. Au fost 31 de jucători în teren azi. Spune-mi unul de remarcat! Nu există. 

Un meci foarte slab! Nu s-a ridicat nimeni la un nivel bun. Îmi pare rău, așteptam mult de la meciul ăsta. Nu știu ce aș putea să mai spun. Sunt și scuze, FCSB vine după COVID, Farul are jucători fără experiență...”, a declarat Balint în emisiunea „Digi Sport Special”.

FCSB oprește hegemonia Farului „acasă”

Farul a ratat prima ocazie importantă a meciului, când Andrei Ciobanu a reluat cu capul în plasa laterală centrarea primită de la Dussaut (7). Însă FCSB a spart gheața la Ovidiu. 

Combinație Tavi Popescu - Olaru - Tănase, apoi „decarul” roș-albaștrilor scapă, încearcă să-i trimită în fața porții lui Keșeru, dar e deturnat de Grameni, care intră prin alunecare și își introduce astfel mingea în propria poartă (13). 

Farul a părut că e în control. Până când Ghiță a greșit o pasă simplă, a trimis direct la Valentin Crețu și a pus-o în cursă pe FCSB. Keșeru, altruist, i-a pasat lui Tavi Popescu, doar că extrema vicecampioanei a judecat greșit și, în loc să-i paseze lui Florin Tănase, aflat într-o poziție mai bună, a șutat pe lângă (40). 

+22 FOTO

Și pe fondul unei căderi fizice a FCSB-ului, Farul a controlat startul părții secunde. Chiar dacă trupa lui Hagi nu a avut ocazii semnificative, Edi Iordănescu privea extrem de îngrijorat desfășurarea jocului. Odată cu trecerea timpului, roș-albaștrii au acceptat tot mai ușor cedarea inițiativei, încurajați și de lipsa de soluții a dobrogenilor în ultima treime.

Finalul a aparținut oaspeților, Andrei Cordea și Adrian Șut semnând două ocazii imense.

În fine, 1-0 scor final. FCSB îi produce Farului primul eșec pe teren propriu din actuala stagiune și revine pe locul secund, după 7 victorii la rând în campionat! Dincolo, Farul rămâne la două puncte în urma locurilor de play-off.

Ce nu s-a văzut la TV în Farul - FCSB » Pace între MM și Gică Popescu + invenția fanilor
Farul - FCSB
Ce nu s-a văzut la TV în Farul - FCSB » Pace între MM și Gică Popescu + invenția fanilor

Gică Hagi, fabulos cu Steaua și dezamăgitor cu FCSB » Contrast uriaș între meciurile cu roș-albaștrii ca fotbalist și antrenor

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
7kay
7kay  •  05 Noiembrie 2021, 20:00

Praf in ochi de la cele două echipe parșive ale campionatului. Spuneți un jucător care a plecat de la viitorul / farul care a confirmat din prima la echipa la care s-a transferat? Nici măcar unul. Toți au trebuit prepuși in grafic de alte cluburi. Cât despre FCSB toți știm că este cea mai parșivă echipa din România. Au minciuna indoctrinata in ADN

sorindrag
sorindrag  •  05 Noiembrie 2021, 15:24

un simplu blat!

gixi72
gixi72  •  05 Noiembrie 2021, 12:27

Tango cu final cunoscut!!! Sângele apă nu se face!!! Alte 2 ore pierdute. Hagi nu-l va bate le Becali decât dacă e la retrogradare! PENIBILI!!!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează