FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL - FCSB 3-1

Secretul revenirii lui Denis Alibec: „Mi-am dat seama că trebuie să slăbesc și să muncesc mai mult” + Ce spune despre interesul celor de la FCSB

Denis Alibec în duel cu Tamm
Foto: Raed Krishan +36   FOTO
Denis Alibec în duel cu Tamm Foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat joi, 01 septembrie 2022 00:35 / Actualizat joi, 01 septembrie 2022 00:44

Farul a învins-o pe FCSB, scor 3-1, în derby-ul etapei #8 din Liga 1. Denis Alibec, atacantul dobrogenilor, a analizate succesul echipei sale.

Denis Alibec pare că și-a regăsit forma la Farul. Atacantul readus vara aceasta de Hagi a marcat contra celor de la FCSB și a vorbit despre modul în care s-a reinventat la dobrogeni. 

Discurs de adio?! Dică, declarațiile momentului pentru fanii FCSB: „Sunt primul care plătesc”
Farul - FCSB 3-1
Discurs de adio?! Dică, declarațiile momentului pentru fanii FCSB: „Sunt primul care plătesc”

„Asta am pregătit toată săptămâna, să câștigăm cele două meciuri (n.r. cu CFR și FCSB), și iată că am reușit. Chiar dacă ei au fost mai obosiți după cupele europene, eu zic că am fost mult peste ambele echipe. Să sperăm că voi rămâne așa, fără accidentări. Am câteva probleme, dar sper să trec peste până la meciul cu Craiova. 

Domnul Hagi asta face, reinventează jucători. Nu cred că se poate spune asta despre mine totuși, pentru că nu am fost în Liga 3, Liga 4. Mi-am dat seama că trebuie să muncesc mai mult, să slăbesc și să dau totul pe teren că altfel nu se poate. Cum a zis și domnul Hagi, deocamdată ne gândim la play-off. 

Am ales să vin aici pentru că știam că e o echipă de valoare, jucători foarte buni. Sper să rămânem acolo sus cât mai mult”, a declarat Alibec la Prima Sport.

Denis Alibec: „Când Steaua joacă împotriva cuiva, vrea să ia un jucător de la echipa adversă”

Denis Alibec a comentat și declarația lui Nicolae Dică de la conferința premergătoare partidei, în care antrenorul roș-albaștrilor dezvăluia că a dorit să-l readucă la echipă pe atacant. 

„Asta se întâmplă când Steaua (n.r. - FCSB) joacă cu cineva, vrea să ia un jucător de la echipa adversă. Este trecutul meu, am trăit o perioadă frumoasă acolo chiar dacă totul s-a năruit tot. 

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan
+32 FOTO

VIDEO Valeriu Iftime vede surprize în sezonul 2022-2023: „FCSB și CFR nu sunt favorite la titlu!”

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

NEWS ALERT Vedeta CFR-ului, în drum spre Serie A: transfer de 1,5 milioane de euro!

EXCLUSIV / VIDEO Consideră jignitoare oferta înaintată de Gigi Becali: „L-a confundat cu un berbec. Nu suntem la Piața Obor”

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (1)
Mondo
Mondo  •  01 Septembrie 2022, 04:59

„Mi-am dat seama că trebuie să slăbesc și să muncesc mai mult” Are 31 de ani a facut vreo 7 meciuri bune in toata carira lui, si doar ce a descoperit ca trebuie sa slabeasca si sa munceasca!!!! Daca de abia s-a apucat sa unceasca, pe celor fi platit pna acume??? Oglinda nu-i arata ca era fotbalist obez, de abia isi cara burtoiul pe teren, tricourile XXL nu spuneau nimic. Din nou jucatori needucati si rasfatati

Vezi toate comentariile (1)
Comentează