FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL - FCSB 0-1

Iordănescu, vrăjit de o rezervă: „Geniu!” » A dezvăluit jucătorul supărat pentru neconvocare

FCSB a învins-o pe Farul, scor 1-0, într-o restanță din etapa #13 a Ligii 1. Edi Iordănescu, antrenorul roș-albaștrilor, e mândru de sacrificiul depus de elevii lui. +26   FOTO
FCSB a învins-o pe Farul, scor 1-0, într-o restanță din etapa #13 a Ligii 1. Edi Iordănescu, antrenorul roș-albaștrilor, e mândru de sacrificiul depus de elevii lui.

Articol de GSP - Publicat joi, 04 noiembrie 2021 22:52 / Actualizat joi, 04 noiembrie 2021 22:55

FCSB a învins-o pe Farul, scor 1-0, într-o restanță din etapa #13 a Ligii 1. Edi Iordănescu, antrenorul roș-albaștrilor, e mândru de sacrificiul depus de elevii lui.

  • Partida era programată inițial pe 24 octombrie, dar a fost amânată ca urmare a cazurilor de COVID-19 de la FCSB.

Tot ce trebuie să știi despre Liga 1

„Suntem într-o perioadă bună, în ciuda obstacolelor, accidentări, COVID. Ne dorim mai mult, dar e o victorie de necontestat. Am muncit mult, am avut jucători cu probleme, dar s-au angrenat toți. Am arătat o organizare defensivă foarte bună. 

Am avut și șansa să închidem meciul în prima repriză cu Tavi Popescu, care putea să-i dea un assist lui Tase în fața porții, plus alte două-trei șanse mari în repriza a doua. Am fost blocați în situații clare de gol. Mi-aș fi dorit mai multă consistență uneori însă. 

Există chimie totală între mine și băieți. Secretul e munca. Încercăm să fim mai responsabili, mai puțin răsfățați decât în trecut, mai maturi. Făcând pași corecți, avem șanse la titlu”, a declarat Iordănescu Jr.

Farul - FCSB 0-1. Edi Iordănescu, despre...

  • Budescu, intrat pe teren în minutul 85: „Era greu să joace iar la 4 zile. El înseamnă enorm pentru mine, are răbdarea necesară s-o ia pas cu pas. A reușit în câteva minute niște momente de geniu, de excepție
     
  • decizia lui Rădoi de a nu-l convoca pe Keșeru:Nu l-am simțit bine. Poate fi în orice moment prezent la națională. Sunt alături de el, dar și de alți 3-4 jucători care pot fi convocați”
     
  • partida cu Voluntari de duminică: „Va fi timp scurt până la acest meci. Dacă ne vom păstra reperele, vom avea șansa noastră. Cert e că va fi complicat”

FCSB oprește hegemonia Farului „acasă”

Farul a ratat prima ocazie importantă a meciului, când Andrei Ciobanu a reluat cu capul în plasa laterală centrarea primită de la Dussaut (7). Însă FCSB a spart gheața la Ovidiu. 

Combinație Tavi Popescu - Olaru - Tănase, apoi „decarul” roș-albaștrilor scapă, încearcă să-i trimită în fața porții lui Keșeru, dar e deturnat de Grameni, care intră prin alunecare și își introduce astfel mingea în propria poartă (13). 

Farul a părut că e în control. Până când Ghiță a greșit o pasă simplă, a trimis direct la Valentin Crețu și a pus-o în cursă pe FCSB. Keșeru, altruist, i-a pasat lui Tavi Popescu, doar că extrema vicecampioanei a judecat greșit și, în loc să-i paseze lui Florin Tănase, aflat într-o poziție mai bună, a șutat pe lângă (40). 

+22 FOTO

Și pe fondul unei căderi fizice a FCSB-ului, Farul a controlat startul părții secunde. Chiar dacă trupa lui Hagi nu a avut ocazii semnificative, Edi Iordănescu privea extrem de îngrijorat desfășurarea jocului. Odată cu trecerea timpului, roș-albaștrii au acceptat tot mai ușor cedarea inițiativei, încurajați și de lipsa de soluții a dobrogenilor în ultima treime.

Finalul a aparținut oaspeților, Andrei Cordea și Adrian Șut semnând două ocazii imense.

În fine, 1-0 scor final. FCSB îi produce Farului primul eșec pe teren propriu din actuala stagiune și revine pe locul secund, după 7 victorii la rând în campionat! Dincolo, Farul rămâne la două puncte în urma locurilor de play-off.

Ce nu s-a văzut la TV în Farul - FCSB » Pace între MM și Gică Popescu + invenția fanilor
Farul - FCSB
Ce nu s-a văzut la TV în Farul - FCSB » Pace între MM și Gică Popescu + invenția fanilor

Gică Hagi, fabulos cu Steaua și dezamăgitor cu FCSB » Contrast uriaș între meciurile cu roș-albaștrii ca fotbalist și antrenor

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (26)
6.6.6
6.6.6  •  05 Noiembrie 2021, 15:31

geniu dar totusi rezerva...

fcdrumleordeni2003
fcdrumleordeni2003  •  05 Noiembrie 2021, 07:40

Gicanu ***..si FcDrumLeordeni2003 se chinuie ca sa catige titlul 6....de 6 ani...HI7!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

csa.nimeni.la.meci
csa.nimeni.la.meci  •  05 Noiembrie 2021, 07:39

O noua victorie, bocet printre hateri

Vezi toate comentariile (26)
Comentează