FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL - FCSB 0-1

VIDEO Gică Popescu: „Vorbim prea mult de convocarea lui Enes Sali! Să demonstreze”

FCSB a învins-o pe Farul, scor 1-0, într-o restanță din etapa #13 a Ligii 1. Gică Popescu, președintele dobrogenilor, consideră că echipa lui nu merita să piardă în această seară. +26   FOTO
FCSB a învins-o pe Farul, scor 1-0, într-o restanță din etapa #13 a Ligii 1. Gică Popescu, președintele dobrogenilor, consideră că echipa lui nu merita să piardă în această seară.

Articol de , - Publicat joi, 04 noiembrie 2021 23:06 / Actualizat joi, 04 noiembrie 2021 23:08

FCSB a învins-o pe Farul, scor 1-0, într-o restanță din etapa #13 a Ligii 1. Gică Popescu, președintele dobrogenilor, consideră că echipa lui nu merita să piardă în această seară.

  • Partida era programată inițial pe 24 octombrie, dar a fost amânată ca urmare a cazurilor de COVID-19 de la FCSB.

Tot ce trebuie să știi despre Liga 1

„Nu meritam să pierdem. În afară de ultimele minute, când noi am atacat și cu stoperii, a fost un meci echilibrat. Din păcate, n-am reușit să fructificăm ocaziile pe care le-am avut. Nici noi nu am fost senzaționali, însă când întâlnești o echipă ca FCSB, ocaziile puține pe care le ai trebuie să le transformi. N-am fost inspirați”, a declarat Gică Popescu.

Eu m-aș bucura ca la următoarele convocări să avem și mai mulți jucători. Pentru Enes Sali nu trebuie să reprezinte altceva decât un start de carieră la echipa națională, are încă foarte multe lucruri de învățat. Cred că a surprins pe toată lumea, dar e un lucru bun că Mirel se uită și la jucătorii tineri ca Sali. Cred totuși că dăm prea multă importanță convocării, trebuie să demonstreze că merită să fie acolo
Gică Popescu, președinte Farul, despre convocarea lui Sali, 15 ani, la prima reprezentativă

FCSB oprește hegemonia Farului „acasă”

Farul a ratat prima ocazie importantă a meciului, când Andrei Ciobanu a reluat cu capul în plasa laterală centrarea primită de la Dussaut (7). Însă FCSB a spart gheața la Ovidiu. 

Combinație Tavi Popescu - Olaru - Tănase, apoi „decarul” roș-albaștrilor scapă, încearcă să-i trimită în fața porții lui Keșeru, dar e deturnat de Grameni, care intră prin alunecare și își introduce astfel mingea în propria poartă (13). 

Farul a părut că e în control. Până când Ghiță a greșit o pasă simplă, a trimis direct la Valentin Crețu și a pus-o în cursă pe FCSB. Keșeru, altruist, i-a pasat lui Tavi Popescu, doar că extrema vicecampioanei a judecat greșit și, în loc să-i paseze lui Florin Tănase, aflat într-o poziție mai bună, a șutat pe lângă (40). 

+22 FOTO

Și pe fondul unei căderi fizice a FCSB-ului, Farul a controlat startul părții secunde. Chiar dacă trupa lui Hagi nu a avut ocazii semnificative, Edi Iordănescu privea extrem de îngrijorat desfășurarea jocului. Odată cu trecerea timpului, roș-albaștrii au acceptat tot mai ușor cedarea inițiativei, încurajați și de lipsa de soluții a dobrogenilor în ultima treime.

Finalul a aparținut oaspeților, Andrei Cordea și Adrian Șut semnând două ocazii imense.

În fine, 1-0 scor final. FCSB îi produce Farului primul eșec pe teren propriu din actuala stagiune și revine pe locul secund, după 7 victorii la rând în campionat! Dincolo, Farul rămâne la două puncte în urma locurilor de play-off.

Ce nu s-a văzut la TV în Farul - FCSB » Pace între MM și Gică Popescu + invenția fanilor
Farul - FCSB
Ce nu s-a văzut la TV în Farul - FCSB » Pace între MM și Gică Popescu + invenția fanilor

Gică Hagi, fabulos cu Steaua și dezamăgitor cu FCSB » Contrast uriaș între meciurile cu roș-albaștrii ca fotbalist și antrenor

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează