FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL

Hagi poate da lovitura: „Ar fi cel mai scump transfer din istoria Ligii 1”

FOTO: Imago
FOTO: Imago

Articol de - Publicat miercuri, 29 martie 2023 17:30 / Actualizat miercuri, 29 martie 2023 17:35

Promovat la începutul sezonului la prima echipă a Farului, atacantul Adrian Mazilu (17 ani) impresionează în Liga 1, iar Ciprian Marica pariază pe el. 

Cu 6 goluri în 13 partide, Adrian Mazilu este una dintre revelațiile acestui sezon, iar Ciprian Marica, unul dintre acționarii Farului, crede că echipa poate încasa o sumă record pe el. 

Războiul e total: CSA blochează din nou Ghencea pentru FCSB!
FCSB
Războiul e total: CSA blochează din nou Ghencea pentru FCSB!

Pariul lui Ciprian Marica: „Adrian Mazilu poate fi cel mai scump transfer din istoria Ligii 1”

 „Nu o spun pentru că este la Farul, dar cred că acești puști de 17 ani, Adrian Mazilu, ar trebui să fie vioara întâi. De ce? 

Pentru că are vârsta pe care o are, pentru că la vârsta lui arată calități pe care ceilalți nu le au și pentru că se află la echipa de pe primul loc, care dă drumul jucătorilor să plece.

Ochii sunt asupra lui, dar nu ar trebui să simtă o presiune în plus. Se vede că este cu o clasă peste ceilalți jucători. Are un antrenor care îi dă curaj, iar eu îl văd pe acest puști o țintă pentru toate cluburile care vin să vadă fotbaliștii din România. 

La ce sume s-au vehiculat pe jucători în România, te poți gândi la orice. N-aș vrea să fiu penibil, să avansez vreo cifră, însă, da, este posibil să avem o surpriză și să fie cel mai scump transfer din istoria Ligii 1”, a spus Ciprian Marica, potrivit digisport.ro

400.000 de euroe cota lui Adrian Mazilu, potrivit transfermarkt

13.000.000 de euroe suma cu care se va alege FCSB de pe urma transferului lui Dennis Man la Parma, un record pentru Liga 1 VIDEO Citește și:

VIDEO Florin Gardoș nu vrea să devină antrenor, dar rămâne în fotbal: „Voi urma cel mai scump și prestigios curs de management pe care îl oferă UEFA”

Citește și: 

I se urcă în cap lui Edi Iordănescu! » Gestul fără precedent la care au recurs 3 jucători: „Cu Puiu sau cu Pițurcă n-ar fi îndrăznit nimeni”

România U19 a încheiat Turul de Elită cu un eșec în fața Franței U19 » Calificare ratată la EURO

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (20)
fabulos
fabulos  •  31 Martie 2023, 01:06
Postat de valentindragobete pe 30 Martie 2023, 07:42

Dar tu confirmi sau ai confirmat vreodată? Of, te rog să mă scuzi, ai confirmat în prostia frustrării deci lauda-te !

Și pe el vrea Hagi-rege să-l transfere? Sau să-l impună în echipă națională? In acest caz nu mai are nevoie să confirme.

valentindragobete
valentindragobete  •  30 Martie 2023, 07:42
Postat de elgabri pe 29 Martie 2023, 23:07

Poate cel mult trage o teapa ca jucatori de valoare nu are, doar tentative de fotbalisti care nu confirma ori unde merg !!

Dar tu confirmi sau ai confirmat vreodată? Of, te rog să mă scuzi, ai confirmat în prostia frustrării deci lauda-te !

elgabri
elgabri  •  29 Martie 2023, 23:24
Postat de fabulos pe 29 Martie 2023, 22:38

Există un jucător format la Farul care joaca titular la o echipă situată pe locurile 1-4 într-unul din primele 5 campionate ale Europei??? Ca tot auzim de perle, diamante, nestemate, transferuri uriașe, etc....

Este unul in Scotia care rupe banca de rezerve ;)))))))

Vezi toate comentariile (20)
Comentează