FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL

Marea familie a lui Hagi la Farul » Tocmai l-a transferat pe ginerele lui Rivaldo, care n-a mai jucat de un an!

Gustavo, în stânga, și Rivaldo în dreapta, încercuiți // sursă foto: Instagram
Gustavo, în stânga, și Rivaldo în dreapta, încercuiți // sursă foto: Instagram

Articol de - Publicat vineri, 04 august 2023 13:50 / Actualizat vineri, 04 august 2023 14:22

Farul l-a transferat pe mijlocașul ofensiv brazilian Gustavo Nascimento da Costa, în vârstă de 28 de ani. Gustavo este ginerele fostului mare fotbalist Rivaldo, al cărui fiu, Rivaldinho, este legitimat la rândul său la campioana României.

Gustavo a semnat după o jumătate de an în care a fost șomer. A fost legitimat în prima parte a sezonului 2022/2023 la Al-Khor, în Qatar, apoi a fost pus pe liber, după ce nu a jucat niciun minut pentru qatarezi! 

„Sunt foarte fericit că sunt aici, la Farul. Vreau să-i mulțumesc lui Dumnezeu pentru această oportunitate pe care domnul Hagi mi-a oferit-o și abia aștept ca împreună cu coechipierii să atingem obiectivele pe care le avem”, a transmis Gustavo la semnarea contractului.

LPF ajută echipele din Conference League: meciuri amânate pentru Farul, FCSB și Sepsi » Cum arată programul etapei #5
PROGRAM
LPF ajută echipele din Conference League: meciuri amânate pentru Farul, FCSB și Sepsi » Cum arată programul etapei #5

Farul l-a transferat pe Gustavo Nascimento da Costa

Gustavo a ajuns în Europa în 2016, la Portimonense, apoi a trecut și pe la alte echipe portugheze, precum Penafiel, Estoril Praia și Cova Piedade. În vara lui 2020 a ajuns în Cipru, la Olympiakos Nicosia, apoi a avut scurta aventură în Qatar, unde nu a apucat să joace. 

Ultimul lui meci jucat datează din 29 aprilie 2022, când a apărut 5 minute într-un meci de campionat dintre Olympiakos Nicosia și AEL Limassol. 

„Am urmărit campionatul de aici, este unul foarte puternic, foarte competitiv. Farul a jucat în preliminariile Champions League, acum este în Conference League, sunt foarte fericit să fiu la un asemenea club.

Obiectivul meu principal este să ajut echipa, astfel încât să câștigăm un nou campionat. Îmi doresc mult să fiu campion aici. Știu că trebuie să muncim foarte bun. Este un campionat foarte bun și sper să putem obține un nou titlul”, a spus Gustavo.

Noul jucător al Farului este ginerele lui Rivaldo

La Farul, Gustavo va juca alături de un membru al familiei. Noul jucător al Farului este ginerele lui Rivaldo, fostul mare fotbalist brazilian, care îl are la clubul lui Hagi și pe fiul său, Rivaldinho.

„Am discutat cu brazilienii de aici, au vorbit foarte frumos despre acest club. Sper ca împreună să reușim lucruri cât mai bune”, a precizat Gustavo în primul interviu acordat ca jucător al dobrogenilor.

Deși nu a mai jucat de mai bine de an, Gustavo se menține într-o formă fizică de invidiat, mărturie stând fotografiile pe care le publică pe rețelele sociale:

Marea familie a lui Hagi la Farul » Tocmai l-a transferat pe ginerele lui Rivaldo, care n-a mai jucat de un an!
sursă foto: Instagram @ gustavo95

Familia lui Gică Hagi de la Farul

Putem spune că Hagi își construiește o adevărată familie la Farul. În lotul echipei se află și Nicolas Popescu, fiul președintelui Gică Popescu. De altfel, Nicolas a fost de curând titular în premieră într-un meci la nivelul primei ligi.

Hagi l-a folosit din primul minut în Farul - Poli Iași, dar a avut răbdare cu el doar 45 de minute. La pauză l-a scos!

Tot din SuperLigă: 

Dinamo a ascultat de fostul antrenor și a transferat pe poziția vulnerabilă: „Suntem încântați”

Schimb de replici Cristi Balaj - Marius Șumudică: „E dat afară de peste tot” vs: „Nu își poate permite să vorbească despre cariera mea!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (26)
fibra
fibra  •  05 August 2023, 08:23

E clar ce valoare are ginerica daca spune ca avem un campionat foarte puternic.Nu mai bine reinfiinteaza Hagi echipa a-II-a in care sa joace "familia"?

contrabas3
contrabas3  •  04 August 2023, 22:35
Postat de Kuba.nr1 pe 04 August 2023, 21:08

hai hai ca asta macar are patratele nu ca burtosul budescu :D

Bună-i berea, bun e micu’, Budescu zici că-i tăticu’. :)

Kuba.nr1
Kuba.nr1  •  04 August 2023, 21:08
Postat de contrabas3 pe 04 August 2023, 19:04

Gustavo, Rivaldinho, Budescu… situațiile cu acești jucători mă fac să cred că, dincolo de înfățișarea uneori stresată și un pic ursuză, Hagi chiar are empatie și vrea să ajute fotbaliștii.

hai hai ca asta macar are patratele nu ca burtosul budescu :D

Vezi toate comentariile (26)
Comentează