FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL - U CLUJ 1-1

Ce l-a nemulțumit pe Sabău după Farul - U Cluj: „Asta mă preocupă”

Articol de - Publicat duminica, 22 octombrie 2023 00:11 / Actualizat duminica, 22 octombrie 2023 00:37

Ioan Ovidiu Sabău, antrenorul Universității Cluj, s-a declarat mulțumit de egalul scos de echipa lui, 1-1, cu Farul.

La finalul partidei de la Ovidiu, tehnicianul ardelenilor spune că se bucură de punctul obținut de echipa lui pe teren campioanei și a explicat ce puteau face mai bine elevii săi.

Gică Hagi n-a menajat pe nimeni: „Până unde să o duc?” » Supărat inclusiv pe strategia lui Sabău: „Pentru unii există toleranță!”
Farul - U Cluj 1-1
Gică Hagi n-a menajat pe nimeni: „Până unde să o duc?” » Supărat inclusiv pe strategia lui Sabău: „Pentru unii există toleranță!”

Concluziile lui Ioan Ovidiu Sabău după Farul – U Cluj

„E un rezultat echitabil, având în vedere cum a jucat Farul în repriza a doua, mai ales în ultimele 15 minute, când a venit peste noi. E un rezultat mare, contra campioanei. 

Am făcut un meci destul de bun. E un rezultat care mă mulțumește, deși au fost momente în care voiam să ținem mai mult de minge. Recuperam mingea, dar o dădeam prea repede la adversari, iar asta le-a dat încredere celor de la Farul. 

Dar sunt bucuros. Trebuie să avem mai multă încredere. I-am văzut afectați pe jucători, au spus că nu erau mulțumiți, ceea ce mă bucură. Totuși, mă preocupă cum să aduc mulți dintre jucători, care au valoare, la un nivel bun de pregătire. S-a văzut această problemă la schimbări. 

Azi poate a fost o dorință prea mare să obținem un rezultat bun, în loc să facem ce știm să facem, adică să avem posesia. Și, din păcate, am fost neinspirați la ultima pasă”, a declarat Ioan Ovidiu Sabău la OrangeSport.

Citește și: 

Gafă uriașă în Farul - U Cluj » Grameni și Aioani l-au lăsat pe Cîmpanu singur cu poarta goală

Istvan Kovacs l-a iertat pe Mazilu de eliminare » Fază stringentă în careul lui U Cluj

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
remarque
remarque  •  22 Octombrie 2023, 10:30

pios omagiu lui Dan Anca. A jucat la un singur club toata viata lui: U. A jucat in nationala si a fost in teren le istoricul meci de pe Wembley din 15.01.1969. Anca ne-a parasit pe 20.10.2005. La meciul pomenit, a fost in teren si Bobby Charlton. Bobby ne-a parasit pe 21.10.2023. R.I.P. Bobby Charlton. Noile generatii il stiu pe Coman si pe Alibec. Alte vremuri

Vezi toate comentariile (1)
Comentează