FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL - UTA 0-0

video Hagi e revoltat: „Cum să mi se întâmple așa ceva?!”

Farul și UTA au remizat, scor 0-0, în prima etapă a returului din Liga 1. Gheorghe Hagi, antrenorul dobrogenilor, e nemulțumit de prestația jucătorilor lui ofensivi.
Farul și UTA au remizat, scor 0-0, în prima etapă a returului din Liga 1. Gheorghe Hagi, antrenorul dobrogenilor, e nemulțumit de prestația jucătorilor lui ofensivi.

Articol de GSP - Publicat sambata, 20 noiembrie 2021 17:44 / Actualizat sambata, 20 noiembrie 2021 19:45

Farul și UTA au remizat, scor 0-0, în prima etapă a returului din Liga 1. Gheorghe Hagi, antrenorul dobrogenilor, e nemulțumit de prestația jucătorilor lui ofensivi.

„Ne-am dorit, am început meciul foarte bine, cred că meritam mai mult cel puțin în prima repriză. Puteam să fim mai bine în fața porții.

A doua repriză, confuză. Mingea venea la atacanți, de la atacanți mingea venea înapoi. N-am creat superioritate în față. Nici cei care au intrat de pe bancă n-au adus ce trebuie”, a declarat Hagi la Telekom Sport.

Ionuț Larie (34 de ani, fundaș central) a fost desemnat jucătorul meciului, iar Hagi a tras un semnal de alarmă: „De la mijloc în jos ai mei au fost cei mai buni. Jucătorul meciului a fost Larie... Cum să fie fundașul central cel mai bun din echipa mea la un meci acasă?!”.

Farul - UTA 0-0. Gică Hagi, despre...

  • Jefte Betancor: „Nu e jucătorul din septembrie, octombrie. Trebuie să fie mai eficient în fața porții. Încercăm să aducem baloane în fața, atacanții trebuie să fie mai iuți, inteligenți, rapizi, șmecheri”
  • Aurelian Chițu: „Sunt nemulțumit de randamentul lui Chițu. N-are niciun gol marcat. A jucat, a avut ocazii, problema e la el. Trebuie să-și revină. A fost cel mai bun jucător al nostru la 19 ani, la 30 trebuia să fie mai bun. El trebuie să ducă presiunea, ne așteptam mai mult de la el, cel puțin tactic”

Am pierdut două puncte acasă, suntem nemulțumiți. A fost un joc încâlcit, am întâlnit un adversar care s-a organizat bine. Nu am avut multe ocazii. Gică are o muncă grea, nu e ușor să construiești o echipă. Avem mulți fotbaliști tineri
Ciprian Marica, acționar Farul

Blocaj la Ovidiu! Farul și UTA s-au anihilat complet

La egalitate de puncte înaintea partidei de la Ovidiu, Farul și UTA s-au anulat reciproc. Prima repriză a fost dominată de constănțeni, care au avut o ocazie mare de gol, dar șutul lui Jefte Betancor, golgeterul Ligii 1, a lovit bara porții lui Balauru. 

UTA putea da lovitura înaintea pauzei, dar șutul lui Ubbink a trecut puțin peste poartă. Repriza secundă nu a adus ocazii importante la nicio poartă, astfel că meciul s-a terminat la fel cum a început, 0-0. 

Cu acest rezultat, cele două echipe fac 26 de puncte, Farul urcând provizoriu pe loc de play-off, cel puțin până la meciul dintre Voluntari și Dinamo.

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1:

Războiul cu Edi lasă urme: un titular de la FCSB, pe făraș! Ce spune Anamaria Prodan despre transfer

La 34 de ani a refuzat oferta de la FCSB și acum explică de ce

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
michael
michael  •  20 Noiembrie 2021, 20:41

Asta mă întreb și eu”cum să i se întâmple regelui așa ceva”?? |Cu siguranță, este o greșeală!

ortega
ortega  •  20 Noiembrie 2021, 20:15

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

wrx.
wrx.  •  20 Noiembrie 2021, 19:25

Asta este ceea ce antrenezi tu la Academie, nea Hagi :))(

Vezi toate comentariile (8)
Comentează