FOTBAL  »  Superliga  »  CONSTANȚA

Planul lui Hagi și Marica poate fi dat peste cap de Primăria Constanța! Scenariul luat în calcul de edil: „Mă gândesc dacă nu e mai bine să facem asta”

Articol de GSP - Publicat vineri, 21 mai 2021 20:12 / Actualizat sambata, 22 mai 2021 19:53

Gică Hagi și Ciprian Marica ar pune la cale o fuziune între Viitorul și Farul, însă primăria din Constanța pare că are planuri.

Viitorul și Farul ar putea fuziona într-o singură echipă, dacă Hagi și Marica vor ajunge ajunge la un acord cu privire la o unire între cele două cluburi.

Un al treilea club în Constanța

Vergil Chițac, primarul Constanței, spune că ia în calcul posibilitatea înființării unul Club Sportiv Municipal, care să aibă mai multe ramuri sportive.

„Eu vă spun că pentru anul acesta competițional s-au alocat 4 milioane de lei. Ce va fi? Vom vedea. Lucrăm la un nou regulament. Nu e vorba numai de fotbal, e vorba de toate disciplinele sportive. Am făcut o analiză a banilor pe care i-am dat pentru toate echipele pe care le-am sponsorizat, din diferite ramuri sportive. Anul trecut au fost 21 de milioane de lei. 

În același timp m-am uitat care e bugetul unor cluburi sportive municipale. Sunt municipii care au hotărât să își facă propriul club sportiv, cu mai multe ramuri sportive. Să știți că un club sportiv municipal cu vreo șase, șapte ramuri este cam la nivel acesta, poate chiar mai puțin. 

Mă gândesc foarte serios dacă nu cumva e mai bine să ne facem în Constanța, un club sportiv municipal, cu mai multe ramuri sportive. Eu nu am în intenție să propun sistarea contribuției bănești pentru că este importantă pentru Farul, la fel cum este importantă și pentru HC Dobrogea Sud. Când adun banii ăia, vezi că poți să finanțezi un club sportiv municipal al Constanței și mă gândesc foarte bine dacă nu asta e o soluție”, a spus Virgil Chițac, primarul Constanței, potrivit constantatv.ro.

Gică Popescu: „Ar fi un lucru pozitiv dacă acest proiect ar avea finalitate”

Gică Popescu, președintele Viitorului, a vorbit despre o posibilă fuziune între Viitorul și Farul și spune că ar fi un lucru pozitiv pentru Constanța.

„Eu am fost de părere întotdeauna că, într-un oraș cum e Constanța, două echipe în ligile superioare ar fi prea mult. Ar fi un lucru pozitiv dacă un asemenea proiect va avea finalitate pentru că suporterii, despărțiți acum, s-ar strânge sub un singur tricou și ar fi extraordinar.

Dar deocamdată nu este nimic sigur, noi ne-am concentrat doar pe rămânerea în Liga 1", a spus Gică Popescu, potrivit digisport.ro.

VIDEO Hagi e gata să schimbe totul la Viitorul: "Lucrez la proiectul pe următorii zece ani. Să ieșim în Europa și să câștigăm în România"

Citește mai multe știri din Liga 1: 

Gigi Becali a început curățenia la FCSB » 7 fotbaliști pleacă în vară, inclusiv cel mai vechi din lot: „Nu mai aruncăm cu banii, tată”

Gică Popescu: „El e cel mai bun din Liga 1!” + Analiza luptei la titlu: „Au jucători care pot suporta presiunea”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
remarque
remarque  •  22 Mai 2021, 10:52
Postat de fairplayromania pe 21 Mai 2021, 21:06

....Si toti banii la Hagi, restul nu mai contează.... Sa ne lasa in pace Hagi cu omeniile lui. Gata.

cam asta e solutia gandita de Hagi. Rezolvam cheltuielile din bani publici, iar pe partea de venituri din vanzare de jucatori e clar unde se duc banii. Aceeasi idee se aplica in sistemul de sanatate publica. Diversi profesori, sefi de spitale sau de sectie, fac consultatia(adica veniturile) pacientilor la cabinetul privat si opereaza, trateaza si interneaza pacientul la clinica de stat(adica cheltuielile). A fost aplicata inclusiv la U Cluj, fiecare echipa de ”manageri” care a condus acest club a procedat in acest mod. Fotbalul romanesc functioneaza asemeni societatii romanesti. Dancila la BNR nu?

kovacsistvan
kovacsistvan  •  22 Mai 2021, 10:22
Postat de fairplayromania pe 21 Mai 2021, 21:06

....Si toti banii la Hagi, restul nu mai contează.... Sa ne lasa in pace Hagi cu omeniile lui. Gata.

Cand nu mai produci nimic ,apelezi la banii publici.

1626497344230564
Nicolae Grecu  •  21 Mai 2021, 22:01

Dar boss-ul Sorin Mihăilescu ce zice?

Vezi toate comentariile (4)
Comentează