FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL - FC VOLUNTARI 3-0

Gică Hagi a urlat la un copil de mingi și l-a făcut să plângă: „S-a speriat de mine că sunt «balaur»” + Cum s-a revanșat după meci

Articol de GSP - Publicat sambata, 12 februarie 2022 16:30 / Actualizat sambata, 12 februarie 2022 17:25

Farul - FC Voluntari 3-0. Spre finalul partidei, Gheorghe Hagi, antrenorul constănțenilor, a fost protagonistul unui moment delicat, când a făcut un copil de mingi să plângă.

La scorul de 2-0 pentru Farul, Gică Hagi a urlat la un copil de mingi aflat în apropierea băncii de rezerve, din cauză ca a dat mingea rapid la adversari pentru a o repune în joc.

Hagi l-a făcut să plângă pe băiat, dar l-a dus să cunoască jucătorii Farului la final

„Regele” l-a făcut să plângă pe băiat. Apoi, când Farul a marcat și golul de 3-0, Hagi s-a dus la puști și l-a luat în brațe, cerându-i scuze pentru reacția avută.

Gică Hagi a urlat la un copil de mingi și l-a făcut să plângă: „S-a speriat de mine că sunt «balaur»” + Cum s-a revanșat după meci
Gică Hagi, îmbrățișându-l pe copilul de mingi după reușita de 3-0 a lui Purece

La finalul partidei, Gică Hagi a comentat incidentul: „Antrenorul trebuia să-i spună ca atunci când echipa ta conduce nu poți să joci rapid, și conduceam nu cu 3-0, ci cu 1-0 (n.r. - Farul conducea cu 2-0). După golul 3 am stat cu el, i-am explicat, a fost și cu noi în vestiar la final. A cunoscut jucătorii, i-a dat Adi Petre tricoul cadou. 

O zi fericită pentru el, cu toate că s-a speriat de mine că sunt «balaur» și am momentele mele, dar după cred că l-am făcut fericit și o să-și aducă aminte toată viață”, a spus Hagi la flash-interviu.

Citește alte știri din Liga 1:

Continuă calvarul accidentărilor pentru Elvir Koljic: „O să fie absent o perioadă mai lungă!”

Academica Clinceni continuă campania de transferuri » Ilfovenii au adus un jucător de la Rapid

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (78)
minos3
minos3  •  13 Februarie 2022, 14:54
Postat de Dzeco Marco pe 12 Februarie 2022, 23:51

REGELE *** si-a dat din nou in petic, cei 10 ani petrecuti prin Spania, Italia sau Turcia, n-au putut cizela in nici un fel ciobanul *** si agaramt din el !

Inainte sa il faci “agaramt” pe Hagi, invata sa scrii corect romaneste. Si fara mizerii care trebuie sa fie cenzurate !

ovydyusb
ovydyusb  •  13 Februarie 2022, 12:28

*** Chipurile era ingrijorat de rezultatul stiut dinainte. Un teatru ieftin si la conferinta de presa de dupa meci. Vine cu vrajeala ieftina cu lectii despre viata... de ce nu scrie gazeta ca a fost b l at????

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

2390836174295086
Chis Eduard  •  13 Februarie 2022, 12:09

*** Hagi se ingrijora chipurile de rezultat , si copilul trebuia sa traga de timp in favoarea echipei lui penibile care sta de atata timp *** prin divizia A

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (78)
Comentează