FOTBAL  »  Superliga  »  DECES

Fata lui Dan Lăzărescu face lumină în cazul decesului tatălui ei: „Nu este adevărat că l-am găsit după o zi!”

Dan Lăzărescu a murit la 49 de ani
Dan Lăzărescu a murit la 49 de ani

Articol de GSP - Publicat miercuri, 13 mai 2020 09:18

Andreea Maria Lăzărescu, fiica fostului arbitru Dan Lăzărescu, a făcut mai multe precizări legate de decesul neașteptat al tatălui său.

  • Un echipaj SMURD s-a prezentat luni la domiciului lui Lăzărescu, dar acesta a fost găsit fără puls. Un stop cardio-respirator i-a pus capăt zilelor.

Aceasta a trimis un mesaj în care a vorbit despre ultimele momente din viața fostului arbitru. Andreea Lăzărescu spune că a vorbit cu tatăl ei cu o zi înaintea decesului și că acesta a murit luni, chiar în ziua în care a fost găsit în casă.

„Andreea Lăzărescu mă numesc, fata fostului arbitru Dan Lăzărescu. Aş dori să fac lumină în cazul morții tatălui meu. Tatăl meu nu suferea de o boală anume, un stop cardio respirator i-a fost fatal. Este greu să vorbesc despre cele întâmplate, dar este cazul. Nu este adevărat că l-am găsit după o zi. L-am găsit chiar în acele momente pentru că am simțit. Şi fac acest anunț pentru ca vreau să evit să mai apără orice fel de speculați

Tatăl meu, în ultimele două zile de viaţă, nu mai vorbea cu nimeni la telefon, în afară de mine şi de mama lui. Duminică seară am fost la el pentru că nu răspundea la telefon, am vorbit cu el, am intrat în locuință. Îi era rău, dar nu exagerat. Am plecat acasă spunându-mi că mă va suna în următoarea zi, luni. 

În ziua de luni am fost la el, dar nu a mai răspuns, am încercat să intru în casă și nu am reușit fără echipajul de politie. Data şi ora decesului au fost: «Luni, 11 mai, ora 22:00». Este cumplit prin ce trecem eu şi familia mea. Suntem îndurerați, total distruși”, a fost mesajul Andreei Lăzărescu, potrivit digisport.ro.

Citește mai multe știri pe acest subiect:

Basarab Panduru, devastat de moartea lui Dan Lăzărescu: „La revedere, prieten drag! Un așa om și prieten rar găsești"

Costin Ștucan dezvăluie ce i-a spus Dan Lăzărescu pe hol, după emisiunea GSP Live: „Așa a fost și ca arbitru”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
gazistu
gazistu  •  13 Mai 2020, 14:26

il stiu ca arbitru...era din generatia mea.... in anii 90-2000, de activitate...Liga 1 Burger...cu echipe gen FC National, Ceahlaul, Apullum A iulia, FC Bihor sau UTA, [pe langa mult mai cunsocutele ce sunt azi in prima liga./..

valdino
valdino  •  13 Mai 2020, 13:57

D-ra, de unde stiti ca nu a murit Duminica , imediat dupa ce ati plecat ?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează