FOTBAL  »  Superliga  »  DESPĂRŢIRE

Favoritul fanilor a fost trimis să se antreneze cu juniorii » Becali: "În iarnă îl las să plece unde vrea"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 03 octombrie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 03 octombrie 2012 21:50

Patronul Stelei, Gigi Becali, a anunţat că fundaşul Novak Martinovici nu mai face parte din planurile lui Reghecampf şi a fost trimis să se antreneze cu grupele de copii şi juniori ale Stelei.

Motivul rupturii dintre cele două parţi este faptul că sîrbul nu a mai acceptat să joace ca fundaş dreapta la meciul de mîine cu FC Copenhaga.

Fundaşul intră în iarnă în ultimele 6 luni de contract şi cel mai probabil va pleca de la Steaua.

"Nu ştiu cine o să joace pe dreapta, Matei sau Martinovici, dar am înţeles că Martinovici nu vrea să joace şi atunci o să stea să joace fotbal cu ăia de 15 ani. Nu vrea el! "Nu joc, domne, fundaş dreapta". A zis că nu mai vrea să joace fundaş dreapta, că el s-a sacrificat atît de mult, că oricum mai e puţin pînă în iarnă.

Nu putem să-i luăm decît 25 la sută din salariu, dar nu-i luăm. O să-l trimitem să se antreneze acolo. Se crede el important, a dat cu piciorul la Ploieşti şi se crede erou. Că pe mine mă interesează să dai picioare la suporteri. A dat două goluri şi pentru golurile pe care le-a dat nu-i dau niciun fel de sancţiune", a afirmat finanţatorul la Contraatac pe GSP TV.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (34)
imperator
imperator  •  04 Octombrie 2012, 00:21
Postat de luciann pe 03 Octombrie 2012, 23:33

Ma uit de vreo 30 de ani la meciurile Stelei! Gardos este peste Marti! Marti e inimos, luptator si atat! Este cel mai rudimentar fundas al nostru!

Gardoș încă nu e refăcut, moral !

pancone_1923
pancone_1923  •  04 Octombrie 2012, 00:09

Ce om :| Acum spune ca n-a facut nimic pt steaua si dupa meciul de la Ploiesti din campionatul trecut chiar el l-a facut erou.

alex.j
alex.j  •  04 Octombrie 2012, 00:08

Daca STEAUA nu ia campionatul anul asta e din cauza acestui bou/vaca /oaie berbec /etc (asta ca sa nu jignesc regnul animal) , declaratii mai iresponsabile ca ale lui nu am citit nicaieri ! E dus cu capu' rau si e fara scapare ! Tocmai acum cind echipa are jucatori pe toate posturile asa cum trebuie , antrenor competent , acest idiot patentat da niste declaratii care nu au nicio legatura cu sportul , lupta dintre galeriile bucurestene si mai ales cu calitatea lui de parlamentar european ! Huo cel care te pretinzi crestin ortodox practicant si ai mama , sotie si fete in viata !

Vezi toate comentariile (34)
Comentează