LIGA 1  ·  CFR CLUJ

Favoritul lui Paszkany a refuzat oferta financiară propusă de CFR. Care este motivul

Novellino a preferat să rămînă în Italia, alături de cei apropiaţi.
Novellino a preferat să rămînă în Italia, alături de cei apropiaţi.

Vineri, 26 Octombrie 2012

Walter Novellino (59 de ani) a explicat de ce nu a semnat contractul avansat de clujeni, cărora le-a mulţumit pentru interes.

Arpad Paszkany a negociat intens ieri cu Walter Novellino, pentru a-l convinge să semneze un angajament pe minim două sezoane. Italianul a fost ferm în condiţiile contractuale, 300.000 de euro la semnătură în cont şi un contract cu clauze nenegociabile, mai ales în privinţa aspectelor juridice. Finanţatorul clujenilor a cerut un răgaz de gîndire, dar între timp, Novellino a anunţat în media că refuză oferta campioanei. În aceste condiţii, "secundul" Francisc Dican va conduce echipa la meciul de la Severin de mîine.

- Mister Novellino, de ce a căzut înţelegerea pînă la urmă cu CFR?
- Vă rog să mă credeţi că nu s-a pus niciodată aşa problema. Au fost discuţii, recunosc, dar am spus încă din start că am o problemă personală, o problemă de suflet care mă împiedică în acest moment să fiu noul antrenor al CFR-ului. Este vorba de o problemă în familia mea despre care nu pot să vorbesc.

- Lucrurile păreau clare dimineaţa, dar apoi s-a întîmplat ceva. Ne puteţi spune ce anume?
- Eu sînt un om foarte franc şi spun mereu lucrurilor pe nume. Nu a fost vorba nici de bani, nici de alte neînţelegeri. Pur şi simplu există o problemă personală pe care nu o pot ignora în prezent. Cei care mă cunosc ştiu că sînt un familist convins şi că peste tot unde am lucrat am avut familia alături de mine.

- Totuşi, v-ar tenta să antrenaţi Clujul într-un viitor apropiat?
- Bineînţeles, asta în cazul în care voi mai fi o opţiune pentru cei de acolo. Din păcate, acum s-au suprapus cele două lucruri şi am fost nevoit să aleg ce era mai important, adică familia. Vreau să înţelegeţi că pentru mine este o onoare că o echipă ca şi CFR Cluj s-a gîndit la mine. Este o echipă foarte solidă, care impresionează în Liga Campionilor şi nu îmi pot explica de ce este pe o asemenea poziţie în campionat. Bastos este un jucător extraordinar, mi-a plăcut foarte mult şi Rada. În plus, ştiu că şi Bjelanovici e în lot.

- Ok, vă mulţumesc şi...
- O secundă. Vreau şi prin intermediul vostru să le mulţumesc celor de la Cluj şi să îmi cer scuze pentru ceea ce s-a întîmplat, dar, din păcate, în acest moment nu se poate să colaborăm.

10 echipe a pregătit Novellino în cariera sa, toate din Italia

6 promovări a reuşit în carieră din Serie B în Serie ABecali i-a dat Teodorei 1 milion de euro la nuntă. Cât a primit de la frații Ioan şi Victor Becali

Libertatea

Comentarii (11)

c24  •  26 Octombrie 2012, 12:37

Daca v-ati fi informat cu adevarat ati fi descoperit ca are o fica cu probleme de sanatate.

dan_racivitan2003  •  26 Octombrie 2012, 12:08

Motivul este ca nu vrea sa fie asociat cu blatistii Europei. In plin scandal in Italia cu pariuri si blaturi, numai asta ii mai lipsea , sa-l ia la ochi procurorii italieni

dan_racivitan2003  •  26 Octombrie 2012, 12:06
Postat de since1907 pe 26 Octombrie 2012, 10:46

Bun manager Novellino,pacat ca nu s-a putut.Pare a fi si un om de calitate.

Normal ca are calitate doar va refuzat

Vezi toate comentariile (11)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
11:00 Tenis, WTA

Turneul din Moscova

Digi 2
13:00 Tenis, WTA

Turneul din Luxemburg

Digi 4
21:45 Fotbal, Preliminarii Euro 2021

România - Norvegia

Pro TV
Program TV complet

Liga 1