FOTBAL  »  Superliga  »  UTA - RAPID

FOTO A fost gol sau n-a fost? Arădenii, Mircea Rednic și 11.000 de oameni au „explodat”! Fază la limită la UTA - Rapid, ce a decis Feșnic

Faza la care cei de la UTA au solicitat gol / Captură Prima Sport +9   FOTO
Faza la care cei de la UTA au solicitat gol / Captură Prima Sport

Articol de - Publicat vineri, 20 octombrie 2023 21:45 / Actualizat vineri, 20 octombrie 2023 23:26

Fază complicată de arbitraj în minutul 42 al partidei de la Oradea dintre UTA și Rapid. La scorul de 1-1, cu puțin timp înainte ca giuleștenii să puncteze iar prin Funsho și să treacă în avantaj, arădenii au solicitat validarea unui gol la o fază la care Borza a respins balonul de pe linia porții. „Bătrâna Doamnă” și giuleștenii au dat-o la pace la Oradea, 2-2. 

Panica a domnit în careul alb-vișiniilor la faza din minutul 42, la capătul unei faze fixe în care defensiva lui Bergodi a bâlbâit mingea și n-a putut respinge.

Profitând de un „carambol” fericit, puștiul Rareș Pop, cel care restabilise egalitatea în minutul 19, s-a trezit în posesia balonului, pe care l-a împins spre poarta părăsită de Horațiu Moldovan.

+5 FOTO

Cu prezență de spirit, Andrei Borza a fost atent și a degajat mingea pe care gazdele au văzut-o în poartă. Au urmat runde de proteste, faza fiind analizată de VAR la prima întrerupere. Cum imaginile nu au putut lămuri dacă balonul a depășit sau nu linia porții, VAR a menținut decizia din teren, unde „centralul” lăsase jocul să continue.

Revanșa lui Luckassen și FunSHOW » Rapid a condus în două rânduri, dar UTA i-a penalizat de fiecare dată pe giuleșteni. Clasamentul ACUM
UTA ARAD - RAPID 2-2
Revanșa lui Luckassen și FunSHOW » Rapid a condus în două rânduri, dar UTA i-a penalizat de fiecare dată pe giuleșteni. Clasamentul ACUM

„Hoții, hoții!”

Miile de fani prezenți în tribunele arenei „Iuliu Bodola” au protestat cu vehemență, la fel cum a făcut-o și Mircea Rednic. După golul de 2-1 al oaspețilo, „Puriul” s-a răstit la arbitrul de rezervă, reproșându-i acestuia decizia luată anterior din cabina VAR. La pauză, tribuna a scandat „Hoții, hoții!” la ieșirea arbitrilor din teren.

Citește și alte știri de actualitate:

UTA Arad - Rapid » Reporterul Gazetei aduce ultimele informații de pe „Iuliu Bodola”. Funsho face „dubla”!

FOTO Reacția oficială a lui Kyros Vassaras, după faza de arbitraj care a scandalizat Liga 1: „Ne cerem scuze pentru eroarea lor. Arbitrul de centru nu poate fi învinuit” + Decizie cu efect imediat

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (68)
fcsarbitri
fcsarbitri  •  23 Octombrie 2023, 22:33
Postat de fcsarbitri pe 23 Octombrie 2023, 22:29

cum se face că majoritatea celor care comentează pe site și care nu sunt fani fcsb te consideră fcsbist? oare totrezumând: toți (mă refer la majoritatea antifcsbista) te contestă, toți te înjură, toți îți vâra ce și unde se știe?

* oare toți, rezumând:

fcsarbitri
fcsarbitri  •  23 Octombrie 2023, 22:29
Postat de rav410wrc pe 21 Octombrie 2023, 13:00

Doamne cat esti de prost si de frustrat !? :))) Deci tu tre' sa fii doarDiviziaBeist prost sau talpanist gretos ori rapidist frustrat ?! ;)))

cum se face că majoritatea celor care comentează pe site și care nu sunt fani fcsb te consideră fcsbist? oare totrezumând: toți (mă refer la majoritatea antifcsbista) te contestă, toți te înjură, toți îți vâra ce și unde se știe?

lefter_popescu
lefter_popescu  •  21 Octombrie 2023, 23:17

Nea Cioara, de unde ai scos-o ca VARul nu a știut dacă mingea a depășit sau nu ( cu toată circumferinta) linia porții? Ai discutat cu ei? Imaginile din spatele porții ( doua la numar) au arătat clar ca mingea nu depășise în întregime linia de poarta...prin urmare VARul a validat decizia centralului din timpul jocului. Fotografia pe care gsp a pus-o smechereste , pt un neștiutor care " vede mingea" la nivelul gazonului va zice ca e gol, ori balonul se afla în aer când a fost lovita cu piciorul și este doar o iluzie optica . Asa ca nea Cioara ori insiști în confuzia pe care o dorești sau chiar nu ai " ochi" de ziarist.

Vezi toate comentariile (68)
Comentează