FOTBAL  »  Superliga  »  ACADEMICA CLINCENI - FC ARGEȘ 1-0

Faza zilei la Clinceni! Cristi Tănase, după partida cu FC Argeș: „Dacă răcesc, îmi aduceţi aspirină la pat”

Articol de GSP - Publicat duminica, 13 decembrie 2020 16:50 / Actualizat duminica, 13 decembrie 2020 18:00

Academica Clinceni a învins FC Argeș, scor 1-0, pe teren propriu, iar, după meci, Cristi Tănase (33 de ani) a oferit o declarație amuzantă la flash-interviu.

Academica Clinceni este marea surpriză a acestui campionat, clasându-se pe locul 4 după primele 13 etape ale acestei ediții a Ligii 1. După meciul în care Academica s-a impus în fața lui FC Argeș (1-0), Cristi Tănase nu a putut să stea la flash-interviu, fiind îmbrăcat doar în echipamentul de joc, și a mers în vestiar să își ia o geacă: „Dacă răcesc, îmi aduceţi aspirină la pat”.

Cristi Tănase: „Nu a fost un teren foarte bun”

Fostul mijlocaș al lui FCSB a fost printre cei mai buni jucători de pe teren, oferind pasa din care Răzvan Andronic a marcat golul din minutul 88. După ce și-a luat geaca de la vestiar, Tănase a vorbit la TV Telekom Sport despre jocul prestat de Academica și despre calitatea gazonului la meciul cu FC Argeș: „Într-adevăr, cred că azi am dominat meciul din primul până în ultimul minut. Am câştigat meritat şi mă bucur pentru mine şi pentru echipă, pentru că ne trebuiau cele trei puncte.

Nu a fost un teren foarte bun, dar eu sper să fie cât mai bun pe viitor. Ca program trebuie să fim conştienţi că poate să se întâmple şi pe viitor. Trebuie să ne aşteptăm pentru că dacă o să plouă şi o să fie vremea foarte urâtă, trebuie să ne aşteptăm să jucăm pe asemenea terenuuri. Noi suntem jucători şi trebuie să jucăm meci de meci cum pun cei de la televiziune sau de la Federaţiei”.

VIDEO Cote de care poți profita la derby-ul etapei din Liga 1: CFR-FCSB

Citește mai multe știri din Liga 1: 

ACADEMICA CLINCENI - FC ARGEȘ 1-0. VIDEO Echipa lui Ilie Poenaru își continuă forma bună! Victorie obținută pe final cu FC Argeș

3 aspecte-cheie în derby-ul finalului de sezon din Liga 1 » Detaliile care pot decide CFR Cluj - FCSB

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
dobrin
dobrin  •  13 Decembrie 2020, 19:22

Nu a fost un teren foarte bun, dar eu sper să fie cât mai bun pe viitor. Ca program trebuie să fim conştienţi că poate să se întâmple şi pe viitor. Trebuie să ne aşteptăm pe viitor pentru că dacă o să plouă pe viitor şi o să fie vremea foarte urâtă pe viitor, trebuie să ne aşteptăm pe viitor să jucăm pe asemenea terenuuri pe viitor. Noi suntem jucători şi pe viitor trebuie să jucăm meci de meci cum pun cei de la televiziune sau de la Federaţiei”.

cineva
cineva  •  13 Decembrie 2020, 18:06

E de notorietate ca dodel face parte din acea categorie in care se mai regaseste, printre altii, si claudiu raducanu

Vezi toate comentariile (2)
Comentează