FOTBAL  »  Superliga  »  MERCATO

FC Argeș a renunțat la 12 jucători după parcursul catastrofal din play-off + Pe cine au adus piteștenii

Cristi Tănase se numără printre jucătorii care pleacă de la FC Argeș / Sursă foto: GSP
Cristi Tănase se numără printre jucătorii care pleacă de la FC Argeș / Sursă foto: GSP

Articol de GSP - Publicat vineri, 10 iunie 2022 17:57 / Actualizat vineri, 10 iunie 2022 18:31

FC Argeș renunță la nu mai puțin de 12 jucători înainte de startul noului sezon. După un play-off catastrofal, alb-violeții și-au propus să se reinventeze în această vară.

În acest sens, formația antrenată de Andrei Prepeliță a renunțat la mulți dintre fotbaliștii care au dus greul în sezoanele precedente, dar și la cei care au dezamăgit crunt în acest an.

FC Argeș a renunțat la 12 jucători

Din informațiile GSP.ro, portarul Flavius Croitoru, fundașii Nicolae Mușat, Joao Miguel, mijlocașii Cristian Dumitru, Cristi Tănase, Georgian Honciu, Diogo Viana, Antun Palic și atacanții Cătălin Barbu, Ahmed Said, Jafar Arias și Kehinde Fatai și-au încheiat conturile cu formația din Trivale.

Până în acest moment, piteștenii au mai bătut palma cu doi internaționali din Madagascar, Dorian Bertrand (29 de ani, mijlocaș stânga) și Julio Donisa (28 de ani, atacant), dar și cu goalkeeper-ul Cătălin Straton (32 de ani) și mijlocașul ofensiv Andreas Calcan (28 de ani). În perioada următoare, la Pitești ar putea ajunge alți trei fotbaliști. 

Aflată în premieră în această ipostază, FC Argeș a înregistrat un bilanț dezastruos în play-off, o singură victorie în 10 partide. Pentru sezonul următor, conducerea a setat același obiectiv, calificarea în play-off.

FC Argeș, cantonament în Austria

Piteștenii au avut programată ieri vizita medicală, iar duminică vor pleca în cantonament în Austria. În cele două săptămâni de pregătire centralizată de la Vorau, argeșenii au programate și trei jocuri de pregătire, pe 20 iunie, 23 iunie și 26 iunie, adversarii urmând a fi anunțați după semnarea contractelor.

FC Argeș a renunțat la 12 jucători după parcursul catastrofal din play-off + Pe cine au adus piteștenii
Primarul Gentea și Andrei Prepeliță au pus la cale strategia pentru sezonul următor / Sursă foto: Gabriela Neacșu / Facebook@FC Argeș Pitești

Lotul prezent la reunirea lui FC Argeș:

  • Portari: Cătălin Straton, Alexandru Greab, George Micle, Vlad Frumuzache
  • Jucători de câmp: Andrei Tofan, Grigore Turda, Alin Dobrosavlevici, Martin Raynov, Ionuț Șerban, Alexandru Ișfan, George Ganea, Andreias Calcan, Răzvan Covaci, Claudiu Moisie, Alexandru Dinoci, Alexandru Crivac, Gino Oprescu, Alexandru Florescu, Deian Boldor, Denis Dumitrașcu
  • Învoiți: David Meza Colli, Iasmin Latovlevici

VIDEO Viorel Tudose, sponsor FC Argeș, dezlănțuit la adresa impresarilor: „Lupeta a fost, de fapt, «Trompeta»”

Citește și alte știri din Liga 1:

FCSB a stabilit 4 meciuri amicale pentru perioada de pregătire + Când are loc reunirea lotului

FCSB a stabilit 4 meciuri amicale pentru perioada de pregătire + Când are loc reunirea lotului

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
pickhammer
pickhammer  •  10 Iunie 2022, 19:24

Ce binecuvantare pe pitesteni ca dom primar Geanta e doctor in fotbal,plus ca echipa e de la mama lui de acasa,a adus-o in oras cand s-a urcat el pe tron!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează