FOTBAL  »  Superliga  »  OBIECTIV

Anunță ambiții de play-off pentru sezonul următor: „Am vorbit cu primarul, facem transferuri”

FC Argeș - UTA, în play-out // foto: Imago
FC Argeș - UTA, în play-out // foto: Imago

Articol de GSP - Publicat luni, 10 mai 2021 15:17 / Actualizat luni, 10 mai 2021 15:23

Jean Vlădoiu (52 de ani), președintele de la FC Argeș, anunță că piteștenii vor ținti play-off-ul în sezonul următor. 

În acest sezon, FC Argeș a fost la un pas de a prinde locurile din play-off, după un retur al sezonului regular de excepție. Conduși de tandemul Andrei Prepeliță - Mihai Ianovschi, piteștenii au avut rezultate foarte bune, dar au terminat pe 7, imediat sub locurile de play-off.

Sezonul viitor, piteștenii nu concep să mai rateze play-off-ul. Președintele de la FC Argeș a dezvăluit că a purtat o discuție cu primarul de la Pitești, Cristian Gentea, și că la finalul sezonului jucători noi vor ajunge în Trivale.

Jean Vlădoiu: „Obiectivul FC Argeș, play-off-ul”

„Ne propunem mai mult din sezonul viitor, din discuţia avută cu domnul primar, vom face şi transferuri, vom vedea ce jucători vor să rămână alături de noi. Nu ne putem permite să dăm sume mari, salarii mari aşa cum se dau în play-off, dar putem găsi cu bani mai puţini jucători care să ne ajute să ne îndeplinim obiectivul, play-off-ul.

Deocamdată nu avem un buget, avem doar banii care vin de la Ligă, vedem cât ni se va aproba din partea primăriei, vedem sponsorii şi în funcţie de buget, vom vedea şi salariile jucătorilor”, a declarat Vlădoiu pentru Telekom Sport.

Deși nu a prins play-off-ul în această stagiune, FC Argeș are șansa de a ajunge în Cupele Europene. Asta pentru că primele două echipe din play-out vor juca un baraj între ele, pentru a decide echipa care va juca cu formația de pe ultimul loc de Europa din play-off (3 sau 4, în funcție de câștigătoarea Cupei României). Învingătoarea din acest al doilea baraj va reprezenta România în UEFA Conference League.

VIDEO. Planuri mari la Pitești. Stadion nou + academie! Viorel Tudose: „Îmi doresc să rivalizăm cu Academia lui Hagi”

Mai multe știri din Liga 1:

DDB, vorbe dure către FCSB și Toni Petrea: „E o mizerie! Becali și-a făcut jucărie! Mi-e jenă când îl văd pe Petrea vorbind”

Dinamo, aproape să piardă un jucător de bază! Vrea să plece în străinătate, dar e dorit și de CFR Cluj

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
pirusis
pirusis  •  12 Mai 2021, 17:18

Până una alta să păstrăm actualii jucători măcar. Abia s-a închegat echipa.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează