FOTBAL  »  Superliga  »  BILETE

Preiau modelul Dinamo » Încă un club din Liga 1 scoate la vânzare bilete virtuale: „Îi îndemn pe toți să facă acest lucru”

FC Argeș sccoate la vânzare bilete virtuale pentru meciurile din Liga 1. FOTO: Cristi Preda +48   FOTO
FC Argeș sccoate la vânzare bilete virtuale pentru meciurile din Liga 1. FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat duminica, 07 martie 2021 14:13 / Actualizat duminica, 07 martie 2021 14:56

FC Argeș, revelația Ligii 1 din 2021, vrea să urmeze rețeta financiară a lui Dinamo, care a obținut zeci de mii de euro din comercializarea biletelor virtuale pentru meciurile din Liga 1.

Astfel, oficialii echipei au pus deja în vânzare tichete online pentru următoarea partidă din campionat. Suporterii lui FC Argeș pot cumpăra bilete pentru meciul cu Poli Iași de luni, din etapa #26 din Liga 1. Acestea pot fi achiziționate AICI!

Numărul de bilete virtuale cumpărate de un suporter este nelimitat, prețul unui bilet fiind de 5 lei (Sector Peluze), 10 lei(Tribuna 2) și 15 lei (Tribuna 1). Până joi, se vânduseră 1.410 bilete, scrie argesfocus.ro.

„Am achiziţionat 50 de bilete virtuale a câte 5 lei. Îi îndemn pe toţi cei care susţin echipa să facă acest lucru. Ne gândim ca în acest an să emitem şi carduri de fidelitate pentru suporteri şi sponsori”, a declarat Cristian Gentea, primarul Piteștiului, care e și președinte al Consiliului de Administrație al „vulturilor”.

Pe lângă Dinamo, Chindia Târgoviște și Poli Iași sunt alte echipe din Liga 1 care au aderat la comercializarea biletelor online.

Stadion nou pentru FC Argeș: „Va fi unul dintre cele mai moderne din România!

Viorel Tudose, principalul sponsor de la FC Argeș, a oferit detalii despre planurile piteștenilor cu privire la construirea unui stadion nou.

„Există în aceste zile un proiect care se discută la Guvern și în CNI (Compania Națională de Investiții, n.r.). FC Argeș va avea în doi ani și jumătate unul dintre cele mai moderne stadioane din România, cu 15.000-17.000 locuri, omologat pentru Europa League, iar în Champions League doar până la faza grupelor. 

Va fi un stadion care nu va mai avea pista de atletism, urmând să se facă una separat, ultramodernă, în spatele stadionului, pentru ca Federația Română de Atletism să își desfășoare acolo concursurile. Așadar, Piteștiul va avea din 2023-2024 un stadion de nivel european”, a spus Tudose la PRO X.

VIDEO Andrei Prepeliță, amintiri din cariera de fotbalist și planuri de viitor: "Am căutat mereu să fur meserie de peste tot"

Citește și alte știri de actualitate: 

Cinci fotbaliști din România, implicați într-un grav accident rutier chiar înainte de meci

EXCLUSIV Detaliul mai puțin știut din viața lui Nicolae Dobrin » Care era cealaltă poreclă a „Gâscanului”: „Noi așa îi spuneam”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (8)
creeperno999
creeperno999  •  07 Martie 2021, 22:35

Nimeni n-o sa ajunga la nivelul nostru. Cine incearca, felicitari!

192486884818821
Mihnea Ilie  •  07 Martie 2021, 18:41

Pseudoziaristii GSP, afla lucruri noi... ***?.... Întreb și eu.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

arad4ever
arad4ever  •  07 Martie 2021, 17:45
Postat de mircea.b pe 07 Martie 2021, 14:51

Sunteti foarte in urma cu noutățile de genul asta! Daca nu stiti, de câteva etape bune, Chindia Târgoviște vinde bilete online la meciuri si chiar exista suporteri care cumpara regulat aceste tichete. Daca Argesul s-a apucat să facă treaba asta e foarte bine dar Chindia face demult asa ceva si cred ca mai sunt si alte echipe despre care nu se scrie, chiar si in L2.

La Arad se vand bilete virtuale online din etapa 1 a campionatului

Vezi toate comentariile (8)
Comentează