FOTBAL  »  Superliga  »  FC ARGEȘ - CRAIOVA 1-2

FC ARGEȘ - CRAIOVA 1-2. Ionuț Badea, mesaj pentru FRF: „Nu sunt de acord cu această regulă. Îi transmit și domnului Stoichiță”

Ionuț Badea, 44 de ani, antrenorul lui FC Argeș, a tras concluziile după înfrângerea contra Craiovei, scor 1-2. +19   FOTO
Ionuț Badea, 44 de ani, antrenorul lui FC Argeș, a tras concluziile după înfrângerea contra Craiovei, scor 1-2.

Articol de GSP - Publicat vineri, 25 septembrie 2020 22:24 / Actualizat sambata, 26 septembrie 2020 13:02

Ionuț Badea, 44 de ani, antrenorul lui FC Argeș, a tras concluziile după înfrângerea contra Craiovei, scor 1-2.

Vezi AICI programul etapei #5 din Liga 1

Vezi AICI toate detaliile despre meciul FC Argeș - Craiova 1-2

„Am avut ocazii pe care nu le-am fructificat. O să folosesc această partidă pentru a pregăti meciul următor. Am jucat mai bine decât în celelalte confruntări, pentru mine înseamnă ceva. Golurile vin ca o consecință a ceea ce faci. Faptul că noi nu am cedat și am încercat să venim peste adversar ne dă încredere. Poate că meritam un egal, dar din păcate am pierdut”, a declarat Badea la Look Plus.

De asemenea, tehnicianul piteștenilor a fost întrebat despre regula U21, care l-a făcut să schimbe de fiecare dată un junior în startul partidelor din acest sezon: „Sunt un psiholog destul de bun și vorbesc cu jucătorii pe care-i schimb. Nu știu care e diferența dintre un jucător schimbat în minutul 7 cu unul schimbat în minutul 2. Sunt nevoit să fac aceste schimbări, pentru că suntem descoperiți la capitolul fotbaliști U21. Nu mi se pare oportună a doua regulă, cea cu doi jucători U21 pe teren, îi transmit și domnului Mihai Stoichiță asta. În continuare voi schimba un fotbalist la începutul meciului, până când voi găsi unul bun. Nici în academie nu avem nimic care să vină din spate”.

"Pentru primar n-am niciun mesaj. Dacă el crede că trebuie să ne blocheze salariile până câștigăm ce pot să spun eu? Nu vreau să comentez"

„Mă așteptam la mai mult. N-am fost într-o formă bună de la început, am avut o pauză scurtă după sezonul din Liga 2. Trebuie să ne acomodăm și să începem să facem puncte” 

Andrei Prepeliță, FC Argeș

FOTO Cele mai tari imagini din meciul FC Argeș - Craiova 

FOTO: facebook.com/UCVOficial
FOTO: facebook.com/UCVOficial
FOTO: facebook.com/UCVOficial
FOTO: facebook.com/UCVOficial
FOTO: facebook.com/UCVOficial
+15 FOTO

Clasament Liga 1:

Citește mai multe știri din Liga 1:

Mihai Stoica, surprinzător de sincer: „Mă rugam ca Dinamo să rămână în Liga 1”

FCSB, oferte pentru încă doi jucători din Liga 1: „I-a transmis antrenorului”

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
cry_67
cry_67  •  26 Septembrie 2020, 03:57

Bai pramatie LASA COPII SA JOACE FOTBAL!!!!! Nu ii mai umili atata!!!! Si asa ai o echipa de petarde.. lasa pustii sa joace!!!!! Antrenor de plastelona ce esti!!!!! De asta suntem unde suntem, datorita &&@@&&))/£&&&/& ca tine!!!!!!!!!!!!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează