FOTBAL  »  Superliga  »  FC ARGEȘ

Șeful clubului din Liga 1 a demisionat în această seară: „E a treia oară când am încercat să plec. Am trăit un șoc”

Jean Vlădoiu, în stânga // foto: Imago Images
Jean Vlădoiu, în stânga // foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat luni, 19 decembrie 2022 19:10 / Actualizat luni, 19 decembrie 2022 19:37

FC Argeș a anunțat despărțirea de managerul sportiv Jean Vlădoiu, în vârstă de 54 de ani.

„Mulțumim, Ion Vlădoiu! Clubul nostru a ajuns la un acord de reziliere, pe cale amiabilă, a contractului cu managerul sportiv”, a anunțat clubul piteștean în această seară. Deși FC Argeș prezintă despărțirea drept una amiabilă, din declarațiile lui Vlădoiu reiese că decizia i-a aparținut. 

Undă verde pentru un stadion nou, de 64 de milioane de euro, în România » Arată SPECTACULOS!
STADION
Undă verde pentru un stadion nou, de 64 de milioane de euro, în România » Arată SPECTACULOS!

Jean Vlădoiu a plecat de la FC Argeș

Ce a afirmat Vlădoiu după despărțirea de FC Argeș:

Au fost doi ani de excepție, mai ales pentru mine, care eram la prima provocare de acest gen. Am venit la FC Argeș într-un moment greu, când echipa era pe ultimul loc și am încercat cu toată puterea să ajut, în plan sportiv, ca echipa să-și atingă obiectivele.

Din păcate, în acest sezon așteptările au fost mult mai mari, iar realizările departe de obiectivele stabilite în debutul sezonului, fapt pe care mi l-am asumat și mi-l asum și acum, la final.

Din acest motiv, am considerat că este momentul să mă retrag din funcția de manager sportiv, dar să rămân același înflăcărat suporter al echipei FC Argeș. Le mulțumesc tututor colegilor și suporterilor pentru colaborare, înțelegere și susținere. Hai FC Arges!

Vlădoiu a detaliat ulterior, la „DigiSport Special”: Eu mi-am dorit ca Andrei (n.r. - Prepeliță, fostul antrenor) să continue la Pitești. Din păcate, nu am putut obține acest lucru. Am avut o perioadă în care am simțit că am pierdut totul, nu mi-am revenit. 

Marius Croitoru și Daniel Stanciu și-au dorit foarte mult să rămân alături de ei. Voiam să rămân până în vară, dar după meciul cu CS Mioveni m-am hotărât să iau această decizie. A fost un șoc pentru mine faptul că nu am câștigat. Am mai avut două tentative să plec, dar Marius Croitoru m-a întors din drum”.

Vlădoiu a mers pe mâna lui Andrei Prepeliță

Fostul fotbalist era considerat „omul” lui Andrei Prepeliță, fostul antrenor de la FC Argeș. Vlădoiu e considerat vinovat pentru campania de transferuri din iarnă, în care el și ex-tehnicianul piteștenilor au primit mână liberă din partea primarului Gentea.

Relațiile erau, oricum, tensionate de mult timp, edilul amenințând în trecut că-l va concedia pe fostul atacant al primei reprezentative.

Dacă anul trecut FC Argeș a prins play-off-ul, în acest sezon ocupă locul 11, cu 23 de puncte, 9 sub echipa de pe primul loc de play-off, Sepsi OSK.

Mai multe știri din Liga 1: 

De azi încep negocierile! Rotaru a fixat data limită până la care trebuie să aleagă noul antrenor de la Universitatea Craiova

Mutu vrea la Rapid un nume greu din Superliga!

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (13)
Heiheiargesul1987
Heiheiargesul1987  •  22 Decembrie 2022, 23:39
Postat de georgatos01 pe 20 Decembrie 2022, 14:16

Ce înțelept e Ion zis și IPA ???????????? Pai cine l a adus pe Celestine pe Donisa

Ai fost acolo si ai vazut tu cine i-a adus? Eu cred ca noutatea in club in sezonul asta nu a fost Vladoiu, ci domnul Daniel Stanciu, eternul bagator de strambe in cadrul tuturor echipelor la care a lucrat, si totodata etern priceput doar in capul sau...Nu este nici macar el insa principalul vinovat, ci acest primar care se crede patron pe banii nostrii si care face atat de repetata greseala de a dori sa se arate zmeu cand nu e cazul. Anul trecut era nemultumit ca jucam in playoff si jucam rau., fara sa inteleaga ca la ce lot are, era o minune ca jucam in playoff. Sa iti mai aduc aminte ca , dupa ce am promovat cu Ionut Badea, acelasi primar l-a dat afara dupa doar vreo 5 etape, desi echipa nu juca deloc rau si era si o nou promovata? Atat stie, atat poate acest primar. Pana la urma ce sa te astepti de la unul care a dat sute de mii de euro pe o toaleta care nici macar nu e deschisa non-stop, ca de...daca o vandalizeaza cineva noaptea? E mai ceva ca muzeul Luvru pentru el. Ok, cum am mai zis, vrei neaparat sa il schimbi pe Prepelita, ti s a pus pata, nu iti mai face tie jocurile ca primar, vrei sa arati ca esti jupan...dar pe cine aduci in loc? Pe nimeni in drum care are doar fotbal de curtea scolii, cu toti inainte, toti inapoiCare vrea spectacol nu rezultate? Uite, eu vreau sa castigam cu 1-0 si cand nu o facem sa fie 0-0. Vreau Dan Petrescu, nu Radoi. Vreau in playoff, jucand urat, nu "frumos" si la retrogradare. Intelegi?

thiamarcos
thiamarcos  •  20 Decembrie 2022, 14:29

E clar, incearca sa-si scape pielea, si-a dat seama ca anul asta retrogradam si nu vrea sa i se asocieze numele cu asta ("clasamentul adevarului" ne pozitioneaza acum pe 13, loc de baraj, si singurele echipe care stau aproape la fel de prost cu care ne mai putem intrece ca sa scapam de retrogradare sunt Chindia si Botosani, cu -9, noi avand -10)... Adevarul ca nici nu prea mai ai de ce sa tii cu echipa asta formata din straini adusi de prin tari bananiere si cu antrenor care n-are nicio legatura cu Argesul sau macar cu valoarea. La fel de bine ai putea sa tii cu o echipa din Ghana sau din China, tot atasamentul ala il simti.

georgatos01
georgatos01  •  20 Decembrie 2022, 14:16
Postat de Heiheiargesul1987 pe 20 Decembrie 2022, 11:19

Jean a inteles ca cu actuala banca tehnica nu avem nicio sansa. O sa retrogradam.

Ce înțelept e Ion zis și IPA ???????????? Pai cine l a adus pe Celestine pe Donisa

Vezi toate comentariile (13)
Comentează