FOTBAL  »  Superliga  »  FC ARGEȘ - FC VOLUNTARI 0-1

VIDEO FC Argeș - FC Voluntari 0-1. Neputincioși! Piteștenii se despart de play-off cu un nou eșec! FC Voluntari termină pe locul 4

FC Argeș și FC Voluntari se înfruntă astăzi, de la ora 20:30, în ultima etapă din play-off-ul Ligii 1 / Sursă foto: Gabriela Neacșu / Facebook@ FC Argeș
FC Argeș și FC Voluntari se înfruntă astăzi, de la ora 20:30, în ultima etapă din play-off-ul Ligii 1 / Sursă foto: Gabriela Neacșu / Facebook@ FC Argeș

Articol de - Publicat luni, 23 mai 2022 22:21 / Actualizat luni, 23 mai 2022 22:26

FC Argeș - FC Voluntari 0-1.  Jucătorii piteșteni s-au zbătut să scoată un rezultat bun în ultimul meci al sezonului, însă au fost neputincioși în atac, terminând play-off-ul cu doar 3 goluri marcate

FC Argeș - FC Voluntari 0-1. Cronică de Aurelian Rotea

Fără obiectiv și fără presiune, cele două formații au intrat cu gândul de a face spectacol în această partidă ce pune capăt acestei ediții de Liga 1. Impulsionați de 130.000 de euro care ar veni în plus din drepturile TV în cazul unei clasări pe poziția 4, ilfovenii au intrat mai hotărâți, și profitând de relaxarea gazdelor, au deschis scorul în secunda 23 la lovitura de cap a lui Rață

După gol, s-a jucat pe contre, ambii portari fiind puși la încercare. Popa a fost întins de șutul la colțul lung al lui Ișfan și capul lui Dobrosavlevici, Croitoru intervenind sigur la încercarea lui Cristi Costin. Băieții lui Prepeliță au mai avut șansa de a restabili egalitatea prin Honciu, însă execuția acestuia din lovitură liberă a trecut puțin pe lângă. 

În ultimele 10 minute ritmul a mai scăzut, iar piteștenii, deși s-au aflat în control, parcă au pedalat în gol. La fel au stat lucrurile și după pauză. 

Alb-violeții au încercat să lase o impresie bună după acest play-off dezastruos, însă și-au arătat limitele, lăsând senzația că pe fază ofensivă pur și simplu nu pot mai mult. De menționat că și Voluntari s-a închis bine, la fel ca în multe alte partide din acest sezon, demonstrând că stilul defensiv impus de Liviu Ciobotariu a adus beneficii echipei. 

Băieții lui Prepeliță au încercat, dar au încercat degeaba. Tot Voluntari a fost mai periculoasă în final, pe contre, speculând spațiile lăsate de adversari, dar Croitoru a intervenit din nou bine, la ocaziile lui Costin și Golan.

FC Argeș - FC Voluntari 0-1

FC Argeș - FC Voluntari, echipe de start

FC ARGEȘ: Croitoru - Tofan, Turda, Dobrosavlevici, Mușat - Șerban, Honciu - Ișfan, Ganea, Dumitru - Fatai
REZERVE: Micle, Arias, Moisie, Crivac, Dumitrașcu, Dinoci, Oprescu, Boldor, Palic
ANTRENOR: Andrei Prepeliță

FC VOLUNTARI: Popa – Meleke, Tamaș, Armaș(cpt), Vlad – Miranda, Droppa, Rață – Costin, L. Fulop, Lopes
REZERVE: Râmniceanu, Andres, Achim, Briceag, Tavares, Ilie, Merloi, Golan, Tehe
ANTRENOR: Liviu Ciobotariu

Stadion: „Nicolae Dobrin”, Pitești
Arbitru: Viorel Nicușor Flueran / A1: Adrian Popescu / A2: Cristian Marius Marchidanu / Observator: Nicolae Marodin

Vadim Rață, cel mai rapid gol al sezonului!

Vadim Rață, care le-a „perforat” poarta piteștenilor după doar 23 de secunde, i se alătură lui Kevin Luckassen în topul celor mai rapide goluri din acest sezon. Atacantul lui Sepsi izbutise aceeași performanță în victoria covăsnenilor cu CSU Craiova, 3-1.

Cele mai rapide goluri ale sezonului:

  • Vadim Rață, etapa a 10-a a play-off-ului, FC Arges-FC Voluntari, min. 0:23;
  • Kevin Luckassen: etapa a 23-a a sezonului regulat, Sepsi OSK-U Craiova 3-1 - min. 0:23 ;
  • Christian Irobiso: etapa a 4-a play-out-ului, Dinamo-FCU Craiova 1948, 1-2, min 0:37
  • Marius Ștefănescu: etapa a 7-a play-out-ului, Sepsi OSK-Gaz Metan Medias 3-1 - min 1.03
  • Vadim Rață: etapa a 23-a a sezonului regulat, FC Voluntari-Gaz Metan Medias 3-1 - min 1.21

VIDEO Cum au sărbătorit legendele lui FC Argeș 50 de ani de la cucerirea primului titlu din istorie

Citește și alte știri de actualitate:

VIDEO Omul-trofeu s-a răzgândit după FCSB - CFR Cluj și a anunțat că nu-i mai vine să se retragă: „Ah, vrea să continue?”

ANALIZĂ Cel mai „rupt” play-off din istorie! Abis fără precedent în fruntea Ligii 1

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
balotelli
balotelli  •  24 Mai 2022, 08:14

1 comentariu pentru ultimul meci de play-off. O singură reacție din partea fanilor, pentru finalul unui nou sezon ratat. Nu doar pentru Argeș, ci pentru noi toți. Acest simulacru de campionat e o bucurie doar pentru campioanele din Kazahstan, Luxemburg sau Gibraltar, cărora le mai dăm în fiecare an câte o șansă. Șansa de a ne trimite acasă mai devreme, din primul tur, așa cum ne trimit la culcare can-can-iștii când abia ieșim la încălzire. 1 comment. Atât merită și Gsp. Sigur, poate că sunt mai multe, dar sunt reținute peste noapte de moderatori... pentru că la ora 0:00 se dă stingerea pe acest site obscur. Ce-ar fi să o dăm și noi? Să plecăm toți, iar Ultimul să stingă lumina. Pentru că oricum... e întuneric deja demult.

albalbastru72
albalbastru72  •  23 Mai 2022, 21:15

Astia de la Pitesti zici ca au cistigat locul din play-off la loto.Deceptie mare,daca nu intrau in play-off retrogradau in locul lui Dinamo.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează