FOTBAL  »  Superliga  »  FC ARGEȘ - FCU CRAIOVA 0-2

VIDEO FC Argeș - FCU Craiova 0-2 » Compagno, eroul oltenilor. Italianul e noul golgeter al Ligii 1

FC Argeș - FCU Craiova / Sursă foto: Gabriela Neacșu
FC Argeș - FCU Craiova / Sursă foto: Gabriela Neacșu

Articol de GSP - Publicat vineri, 12 august 2022 23:25 / Actualizat vineri, 12 august 2022 23:32

FC Argeș a pierdut cu FCU Craiova , scor 0-2, în primul meci din etapa #5 din Liga 1.

Meciul a început cum nu se putea mai rău pentru gazde. Latovlevici a a vrut să paseze la portar, dar mingea a juns la italianul Compagno. Atacantul lui FCU Craiova a marcat fără emoții, în minutul 3. 

Oltenii și-au pierdut unul dintre cei mai importanți jucători, pe Baeten. Mijlocașul dreapta a părăsit terenul în minutul 11, fiind înlocuit de Sidibe. Și FC Argeș a fost nevoită să facă o schimbare în prima repriză. Marius Constantin a intrat în locul lui Turda, în minutul 36.

Îi forțează mâna lui Becali! Performanța atinsă de Andrea Compagno cu golul din FC Argeș - FCU Craiova
FC Argeș - FCU Craiova
Îi forțează mâna lui Becali! Performanța atinsă de Andrea Compagno cu golul din FC Argeș - FCU Craiova

Piteștenii au fost aproape de egalare în minutul 45+1. Njike a șutat pe centru, din 16 metri, iar Popa a reușit să apere. Portarul oltenilor a avut mici emoții, după ce a scăpat mingea în spate, iar aceasta a fost aproape să treacă linia porții.

Gaita a fost și el aproape de gol, în minutul 59. Gaita a reluat cu capul peste poartă, după centrarea lui Bertrand. Atacantul a continuat festivalul ratărilor. În minutul 72, a trimis puțin pe lângă poartă, din cădere, din 6 metri. Ocaziile s-au răzbunat pe FC Argeș.

FCU Craiova ș-a dublat avantajul prin același Compagno. Atacantul a finalizat fără emoții, la colțul lung, din interiorul careului. Italianul a primit pasa decisivă de la Marquet. Compagno a marcat astfel al 5-lea gol în acest sezon de Liga 1, fiind golgeterul competiției. Cu această victorie, FCU a urcat pe locul 6 momentan, cu 7 puncte.

FINAL. FC Argeș - FCU Craiova 0-2

4.178 de spectatoriau asistat la FC Argeș - FCU Craiova, număr oficial

FC Argeș - FCU Craiova, echipe de start:

FC Argeș: Greab - C. Tofan, Turda, Cestor, Latovlevici - Meza, Njike - Ișfan, Donisa, Bertrand - Garita
Rezerve: Straton, Jakolis, M. Constantin, Vianna, Alceus, H. Covaci, R. Gașpar, A. Calcan, E. Celestine
Antrenor: Andrei Prepeliță

FCU Craiova: R. Popa - G. Enache, Duarte, R. Grigore, Huyghebaert - Asamoah, V. Achim - Baeten, G. Iancu, A. Chițu - Compagno
Rezerve: Gurău, K. Papadopoulos, Dr. Albu, Zanfir, D. Croitoru, Marquet, Bahassa, Sidibe, Cl. Bălan
Antrenor: Marius Croitoru

Stadion: „Nicolae Dobrin”, Pitești

Arbitru: Radu Petrescu / A1: Radu Ghinguleac / A2: Sebastian Eugen Gheorghe / Observatorul jocului: Marian Salomir / Arbitru VAR:  Ovidiu Hațegan / Arbitru AVAR: Ionel Valentin Dumitru 

Citește și alte știri din Liga 1:

De ce s-au întors românii pe stadioane? Asistență ieșită din comun: media în Liga 1 e cea mai mare din ultimii 15 ani! » 5 explicații

Anunț de ultimă oră despre Alexandru Ișfan: „Este 100% jucătorul nostru!”

EXCLUSIV Adrian Mititelu, primele dezvăluiri din penitenciar: „Cumplit! Într-o celulă de 3x3, toți țipau, urlau” » Cu ce se ocupa după gratii

Gigi Becali a oferit 500.000 de euro pentru unul dintre cei mai râvniți fotbaliști din Liga 1: „Singura ofertă concretă”

Penalizare dublă pentru Craiova! Adrian Mititelu, pus la plată pentru incidentele din derby și boicotul de la meciul cu FCSB

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (64)
albvioletforever
albvioletforever  •  14 August 2022, 01:58

Cea mai slaba aparare! Cate goluri trebuie sa ia Argesul ca sa vada si Prepelita ca nu are mijlocas defensiv central? Din 9 goluri primite 4(patru) au fost date pe centru, printre Njike si Meza. Pune mai, un mijlocas defensiv pe centru! Pune pe Dobrosavlevici acolo intre Njike si Meza. Joaca 4-3-3. Formula 4-2-3-1 este pentru jucatori si antrenori de mare valoare. Echipa e rupta in doua. Asta presupune ca apararea sa se descurce singura cu 6 oameni iar atacul cu 4. Numai ca 6 oameni in aparare e mult prea putin, iar 4 oameni in atac nu dau gol cand apararea adversa are 7 oameni. U Craiova nu e in stare sa invinga U Cluj cu 7 oameni in aparare. FCSB nu e in stare sa invinga Mioveni cu 7 oameni in aparare.

tzintaru
tzintaru  •  13 August 2022, 14:58
Postat de cristian_77 pe 12 August 2022, 21:26

Ce derby de traditie mah?!..:)))…cu efm fc 2017?!..:)))

Aștept să numești macar o echipă de tradiție care va considera rivali.Nu găsești?Caută prin împrejurimi:Chiajna,Clinceni, Voluntari!

george.br
george.br  •  13 August 2022, 12:34
Postat de houri.10 pe 13 August 2022, 01:17

Ieșira boovenii din bârlog....alta treaba nu avem decât sa vedem 2 Echipe de gloabe? Aseară au privit la Știința mititeii în cupele europene și au fost suporteri Zoria :))))) v-ați luat și fular sau aveați deja de al lui Dinamo rosu de cand v-a înfrățit gogoașă cu ei? :))))) Ho ca ati bătut Argeșul o echipa mediocra pe un teren mediocru cu pasa de la marele fundaș Lato.... nu va mai încordați asa . Fcu Original dragostea din tei echipa fanion a comunei Booveni

Dar tu ce cauti in barlogul lor, bai mogosene? Ai venit dupa miere?

Vezi toate comentariile (64)
Comentează