FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

FOTO OFICIAL FC Argeș și-a prezentat achiziția de la FCSB!

Cristian Dumitru (19 ani), atacantul celor de la FCSB, a fost prezentat oficial la FC Argeș. Va evoluat în Trivale până la finalul sezonului, sub formă de împrumut
Cristian Dumitru (19 ani), atacantul celor de la FCSB, a fost prezentat oficial la FC Argeș. Va evoluat în Trivale până la finalul sezonului, sub formă de împrumut

Articol de GSP - Publicat vineri, 08 ianuarie 2021 21:15 / Actualizat vineri, 08 ianuarie 2021 22:28

Cristian Dumitru (19 ani), atacantul celor de la FCSB, a fost prezentat oficial la FC Argeș. Va evolua în Trivale până la finalul sezonului, sub formă de împrumut. 

  • Cristian Dumitru a mai fost cedat în actuala stagiune sub formă de împrumut la Clinceni, dar s-a întors rapid la roș-albaștri, din cauza crizei provocată de numărul mare de infectări cu COVID-19 prin care a trecut FCSB în toamnă. "Cristi este un jucător de profilul lui Kun Aguero, fotbalist de care o să mai auziți și o să mă citați", spunea MM Stoica, după ce a fost readus de FCSB de la Clinceni.

În sezonul 2020/21, Cristi Dumitru a bifat doar 45 de minute în campionat pentru prima echipă a celor de la FCSB, în meciul câștigat de trupa lui Petrea cu Hermannstadt, scor 5-0. La Pitești va avea alt statut. A și debutat astăzi la FC Argeș, în eșecul 1-4 cu Clinceni. După meci, Jean Vlădoiu la prezentat oficial. 

FOTO OFICIAL FC Argeș și-a prezentat achiziția de la FCSB!

Cristian Dumitru, împrumutat de FC Argeș

Într-un interviu acordat Gazetei, Cristi Dumitru a explicat motivele împrumutului: „N-a fost după mine, m-a sunat mister Ianovschi și mi-a propus să vin la Pitești. Și am ales pentru că am șanse mai mari să evoluez aici decât la FCSB. Am venit aici să ne salvăm, avem jucători foarte buni, cu valoare și sperăm să facem o figură frumoasă în retur pentru că avem un program foarte greu și să acumulăm cât mai multe puncte”. 

VIDEO. Cristian Dumitru, primul interviu la Pitești: „Nu a fost după mine”

Vezi și alte transferuri din Liga 1:

DINAMO. EXCLUSIV Primul interviu al lui Andrei Blejdea ca dinamovist: „Când te cheamă, vii și pe jos!”

Denis Haruț (21 de ani), viitorul fundaș al celor de la FCSB, a avut multe obstacole în carieră. Marius Croitoru (40 de ani) a povestit cele mai dificile momente.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează