FOTBAL  »  Superliga  »  ACUZE

A semnat Malele cu Craiova? Scandal la FC Argeș: „Să fie sănătos! Eu nu plătesc sume astronomice impresarilor”

Articol de GSP - Publicat sambata, 10 aprilie 2021 11:21 / Actualizat sambata, 10 aprilie 2021 12:43

Viorel Tudose, unul dintre sponsorii lui FC Argeș, are o poziție dură față de angolezo-elvețianul Cephas Malele.

Atacantul de 27 de ani, cu 14 goluri în 23 de meciuri în Liga 1, mai are contract până în vară cu FC Argeș și a atras atenția mai multor echipe din Liga 1, printre care FCSB și CS Universitatea Craiova.

Viorel Tudose l-a criticat pe Malele pentru cum s-a comportat în negocierile cu echipa lui Prepeliță și spune categoric că nu își mai dorește ca acesta să conținute la alb-violeți.

„Îmi pare rău pentru Andrei Prepeliță. A crezut și crede în această echipă, ca și noi, de altfel. Credem în continuare, dar nu cred că toți jucătorii au fost cu capul și convingerea că putem să jucăm în play-off. Interesul unor jucători și interesul impresarilor și al altor cluburi au făcut să avem acest rezultat! Jucătorii nu aveau voie să se gândească la mărirea contractelor în perioada aceasta, la a semna cu alte cluburi

Am avut o discuție cu domnul Apostu (n.r- impresarul lui Malele) și vreau să vă spun că pe mine jucătorul Malele nu mă mai interesează! Dacă domnul primar Cristi Gentea, ceilalți acționari și sponsori ai clubului FC Argeș doresc ca Malele să rămână la Pitești și doresc să plătească suma astronomică cerută de impresar... ”, a spus Viorel Tudose, potrivit Jurnalul de Argeș.

EXCLUSIV Plătit de clubul mafiei chineze a pariurilor. Dezvăluiri din trecutul lui Malele, atacantul pentru care se bat granzii din Liga 1 + Tratative dure cu impresarii și cât cere jucătorul
FC ARGEȘ
EXCLUSIV Plătit de clubul mafiei chineze a pariurilor. Dezvăluiri din trecutul lui Malele, atacantul pentru care se bat granzii din Liga 1 + Tratative dure cu impresarii și cât cere jucătorul

Viorel Tudose: „Dacă Malele a semnat cu Craiova, să fie sănătos!”

Omul de afaceri a continuat acuze la adresa atacantului și dezvăluie ce ofertă i s-a făcut pentru a continua la piteșteni.

„I-a fost propusă aceeași rețetă financiară ca și acum trei săptămâni și am spus că pe mine nu mă mai interesează! Dacă altcineva și-l dorește, să plătească suma aceea. Eu unul nu sunt de acord și nu voi plăti în veci. Este vorba despre mult mai mult de 100.000 de euro la semnătură. La fel i-am dat și noi la semnătură. 

Dar jucătorul Malele nu a semnat deocamdată cu niciun alt club… Cel puțin așa mi s-a spus mie, pentru că nu mai cred pe nimeni. Mi s-a spus că el va da un răspuns în 48 de ore și au trecut 3-4 săptămâni… Pentru mine, subiectul Malele nu mai este de actualitate! Dacă Malele a semnat cu Craiova, să fie sănătos la Craiova! Pe mine nu mă mai interesează Malele. E un jucător care ne-a întors spatele.

Din luna octombrie i s-a propus prelungirea contractului, cu o rețetă financiară mult peste campionatul României. Ar f cel mai bine plătit jucător pe care l-a avut vreodată FC Argeș. A schimbat impresarii, nu mai era nimic valabil și acum suntem noi puși la zid. Eu unul nu o să accept niciodată așa ceva”, a adăugat Tudose.

700.000 de euroe cota lui Malele, potrivit transfermarkt

VIDEO

Citește mai multe știri din Liga 1: 

Războiul dintre familia Becali și Anamaria Prodan ajunge la un alt nivel: zvonuri despre infidelități + „Reghe nu plătește femei, el e unicat”

Solidaritate fantastică! Oameni importanți din fotbal sunt alături de Octavian Șovre și donează tricouri pentru a ajuta bolnavii de autism

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (8)
120962699544853
Constantin Dimulescu  •  10 Aprilie 2021, 20:06
Postat de coco1987 pe 10 Aprilie 2021, 15:36

De la sat esti tu. Poate te-ai nascut ieri si nu stii ca Fc Arges este o mare echipa de traditie a fotbalului romanesc, alaturi de Universitatea Craiova. Probabil tu faci parte dintre cei care cred ca Fcsb si Dinamo sunt mai de traditie. Am sa te informez ca fc arges este primul club cu titulatura de "fotbal club" din Romania. De asemenea este si primul, daca nu cumva singurul, club care a invins-o pe Real Madrid intr-un meci oficial, chiar in Cupa Campionilor Europeni. Sa iti mai zic si ca fotbalisti uriasi precum Dobrin, Barbu sau Mutu sunt produsul acestui club ? Mai invata, baiete, mai invata...Plus ca te invit sa calculezi punctele castigate de Fc Arges in acest retur. O sa ai o surpriza sa vezi ca, cu exceptia meciurilor cu Cfr Cluj si cu Hermanstadt, nu prea s-au pierdut meciuri (si asta in conditiile in care Fc Arges e o echipa nou promovata). Asa ca...mai usor, prietene, cu satele. Mai documenteaza-te. Stiu, e greu, s-ar presupune sa stii sa citesti si sa inveti. Nu e vorba doar de un click...E de un pic mai mult. Dar hai, ca totusi nu e Dostoievski (vezi sa nu cauti la ce echipa a jucat, ca nu era fotbalist)

Aveti dreptate.Eu sunt suporter al Universitatii Craiova,dar am respectat intotdeauna echipele cu o mare si curata traditie din fotbalul romanesc iar FC Arges este,fara indoiala,una dintre cele mai importante!

dashben
dashben  •  10 Aprilie 2021, 16:54

malele malele *** daca pleci la clona csu.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

921656244839882
Costel Enia  •  10 Aprilie 2021, 16:26

Eu țin cu Poli Iași dar adevărul e că FC Argeș e o echipă de traditie. E ff bn ca conducerea Argesului nu e de acord sai mărească ff mult contractul lui Malele. Dar până la urmă ce a demonstrat? A fost golgeterul României vreo două sezoane? A dus echipa în primăvară cupelor europene? Realizări mici, pretenții exagerate! Si la Iași, ca si la alte echipe , sau perindat an de an fotbalisti mediocrii. Străini sau români. Ei si impresarii , așteaptă un an mai bun al jucătorului si după aia vor să se umple de bani. Contract pe 5 ani și prima de instalare fabuloasa. Si impresarii la fel. Cine garantează că fotbalistul respectiv va da randament si in următorii cinci ani? Poate că se mulțumește cu contractul si asta e. Bun, înțeleg că nici pt un jucător nu îți garantează nimeni nimik. Dar totuși când ești un împiedicat si ai ajuns mare fotbalist în supermamaliga româniei, să avem pardon, dar mai ușor cu laudele . Bn, de vină sânt si ziarele , presa, tv, care dacă un jucător face un meci mai bun îl ridică în slăvi si ai zeci de interviuri de crede fotbalistul ca a devenit erou national!! Chiar așa, îmi place când un jucător inscrie de la o lovitură liberă indirecta de la 30 de metri , ziariștii noștri sp ca cel care a miscat un milimetru mingea , sp ca a dat pasă de gol!? Si il contabilizează la cifre ca având pasă de gol. Cam așa e și cu fotbaliștii astia de la noi. Au făcut *** bici în câteva meciuri si gata , să vina miliardele! Pt k nu e așa , îl vrea Craiova, CFR, Steaua (fcsb

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează