FOTBAL  »  Superliga  »  ARGEȘ - UTA 0-1

Gyuszi Balint, despre știrea zilei în Liga 1: „Asta e România! E neplăcut”

UTA a învins-o pe FC Argeș, scor 1-0, prin golul superb marcat de Filip Dangubic. Laszlo Balint, antrenorul arădenilor, consideră că victoria formației sale este una meritată.
UTA a învins-o pe FC Argeș, scor 1-0, prin golul superb marcat de Filip Dangubic. Laszlo Balint, antrenorul arădenilor, consideră că victoria formației sale este una meritată.

Articol de GSP - Publicat vineri, 23 iulie 2021 20:50 / Actualizat vineri, 23 iulie 2021 20:59

UTA a învins-o pe FC Argeș, scor 1-0, prin golul superb marcat de Filip Dangubic. Laszlo Balint, antrenorul arădenilor, consideră că victoria formației sale este una meritată.

„Un meci intens, așa cum ne așteptam. Am început timorat, dar am marcat repede și am avut și alte oportunități apoi. E bine că am închis jocul, am obținut un rezultat important contra unei formații bine organizate. 

Am venit să câștigăm, abordarea noastră a fost la victorie. Bineînțeles, trebuia să jucăm inteligent. Știam armele lor. Cred că i-am blocat destul de bine. Am făcut un joc bun, per ansamblu. Importante sunt cele 3 puncte care se adaugă la zestrea noastră”, a declarat Balint la Telekom Sport.

Asta e România, eu mă bucur totuși de încredere la Arad. E neplăcut însă când vezi că un coleg de breaslă e demis la începutul campionatului
Laszlo Balint, despre demiterea lui Marinos Ouzounidis de la Universitatea Craiova

+8 FOTO

UTA, lider provizoriu

UTA are un start solid de sezon. În ciuda schimbărilor importante din lot, Laszlo Balint a reușit să organizeze excelent echipa, cel puțin în plan defensiv. Arădenii nu au primit gol în disputele cu Farul și FC Argeș.

De cealaltă parte, FC Argeș pierde al doilea meci din acest sezon, cu același scor, 0-1. UTA urcă pentru moment pe primul loc, cu 4 puncte. Are însă un meci în plus față de celelalte formații din Liga 1.

Citește mai multe știri din Liga 1:

„Totul s-a rupt în ultimele ore” » Dezvăluiri despre demiterea lui Ouzounidis: „Cine se gândea la asta?!”

FCSB a prezentat noul transfer: „N-o să mă mulțumesc doar cu atât”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
publicer
publicer  •  24 Iulie 2021, 17:53

Repede cu cenzuta inainte))) penibil! Adevarul doare! Va dau si eu 2 arginti daca e pana acolo)))

tristan
tristan  •  24 Iulie 2021, 09:54
Postat de ovidiu1 pe 23 Iulie 2021, 23:48

Marinos a fost schimbat dupa castigarea Supercupei in fata CFR-ului, bizara mutare din partea patronului Rotaru. Marinos a cerut in repetate randuri mai multi jucatori profesionisti, Rotaru a spus nu, cine e vinovat de rezultatul cu Laci, antrenorul sau patronul care nu i-a pus la dispozitie jucatorii necesari.

Mă uitam campionatul trecut la Craiova și când îi vedeam pe Papp,Tudorie și Ivan cat de buni îs mă tot gândeam la Rotaru cat ii de priceput să aducă ciurucurile astea reșapate și să mai vrei și titlul...

publicer
publicer  •  24 Iulie 2021, 01:33

Ne ati spart cu antrenorul asta!! A batut iar pe bulaneala cu 1 0 si nu mai e loc se alte sriri in gsp. ***)) Daca erati un ziar de analiza fotbalistica adevarata ne spuneati ca a dat un gol norocos si au parjolit holdele. Ce a facut asa special? A revolutionat fotbalul? Etapa trecuta cu 2 oameni in plus nu a rapus Farul! Meciurile grele vin de acum inainte. Mai bine scrieti de baiatul ala de la inot si de altii pe care i tineti in anonimat.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează