FOTBAL  »  Superliga  »  FC ARGEȘ - UTA

VIDEO+FOTO Haos la Pitești » FC Argeș a egalat în minutul 90+14, după al TREILEA penalty! Rednic a vrut să scoată echipa de pe teren!

Mircea Rednic a vrut să scoată echipa de pe teren / Sursă foto: UTA Media Design (uta-arad.ro) +12   FOTO
Mircea Rednic a vrut să scoată echipa de pe teren / Sursă foto: UTA Media Design (uta-arad.ro)

Articol de - Publicat luni, 08 mai 2023 14:19 / Actualizat marti, 09 mai 2023 21:31

UTA Arad și FC Argeș au remizat, scor 2-2, într-o partidă nebună din runda cu numărul 7 din play-out-ul Superligii. 

Meci nebun între FC Argeș și UTA Arad

Oaspeții au controlat prima parte a jocului. Au deschis scorul în minutul 27, prin Postolachi. Roger a aruncat de la margine, Keșeru a trimis o pasă lobată peste apărarea lui FC Argeș, iar moldoveanul din atacul celor de la UTA l-a învins pe Straton cu un șut puternic. 

Apoi, arădenii și-au mărit avantajul prin Keșeru. La capătul unei combinații cu Roger, fostul atacant de la FCSB a plasat mingea impecabil, în colțul jos al porții, de la marginea careului. 

Argeșenii au reușit în cele din urmă să smulgă un egal după ce au primit nu mai puțin de 3 lovituri de pedeapsă! Doar două dintre ele au fost transformate însă:

  • Min. 40 - Șerban scapă singur cu portarul, dar este pus la pământ după o intervenție prin alunecare a lui Hoxhallari. „Centralul” n-a ezitat și a arătat punctul cu VAR. Calcan a ratat însă lovitura de pedeapsă!
  • Min. 78 - Abeid încearcă să respingă un balon din careul mic, însă șutează direct în Zebic. Adrian Cojocaru nu a văzut faultul, dar, după consultarea VAR, a acordat lovitură de pedeapsă pentru gazde. Garita a transformat fără emoții.
  • Min. 90+14 - Hoxhallari a comis-o din nou! La un balon aruncat în propriul careu, l-a lovit pe Turda cu capul în ceafă. Nici de această dată Cojocaru nu a văzut faultul, având nevoie din nou de ajutorul VAR pentru a lua decizia corectă. Garita a înscris din nou fără probleme.
Verdictul specialistului la cele TREI penalty-uri primite de FC Argeș: „Mai mult de asta nu am ce să vă spun”
FC ARGEȘ - UTA 2-2
Verdictul specialistului la cele TREI penalty-uri primite de FC Argeș: „Mai mult de asta nu am ce să vă spun”
+8 FOTO

Mircea Rednic a vrut să scoată echipa de pe teren!

Imediat după ce Cojocaru a dictat al treilea penalty pentru argeșeni, Mircea Rednic a luat foc pe bancă. A făcut semne disperate către jucătorii săi și i-a îndemnat să iasă de pe teren! S-a contrat cu „centralul” partidei, iar pe teren a izbucnit un conflict și între jucătorii celor două echipe, aplanat în cele din urmă de arbitri.

După câteva minute, spiritele s-au calmat iar jocul s-a putut relua. Garita a marcat din nou, iar FC Argeș a reușit să smulgă un punct important în lupta pentru salvarea de la retrogradarea directă.

E o prostie ce a făcut Mircea Rednic aici. N-ai cum să faci așa ceva. E adevărat că e frustrant, dar n-ai cum să faci așa ceva. Ce faci? Ieși de pe teren pentru că se acordă 3 penalty-uri împotriva ta, toate corect?
Vali Moraru, moderator DigiSport Special

Clasamentul actualizat din play-out

Final: FC Argeș - UTA 2-2

FC Argeș - UTA, echipele de start

FC Argeș: Straton - Tofan, Turda, Zebic, Rizzi - Mimito Biai, Meza Colli, Șerban - G. Crețu, Koumemba, Calcan
Rezerve: Micle, Moisie, Dobrosavlevici, Brendon, Pîrvu, Tîrcoveanu, Jobello, Garita, Bassong
Antrenor: Bogdan Argeș Vintilă

UTA: Fl. Iacob - Vukcevic, Benga, Hoxhallari, Abeid - Batha, P. Anton - Șteau, Postolachi, Roger - Keșeru
Rezerve: Kucher, R. Benzar, Dobrescu, Cascini, Isac, Stahl, Ubbink, Otele, Milosevic
Antrenor: Mircea Rednic

Stadion: „Nicolae Dobrin”, Pitești (capacitate - 16.500 de locuri)
Arbitru: Adrian Cojocaru (Galați) / A1: Vasile Marinescu (București) / A2: Ovidiu Artene (Vaslui) / Arbitru VAR: Sebastian Colțescu (București) / Arbitru AVAR: Ionel Valentin Dumitru (Gherghița - Prahova) / R1: Florin Andrei (Târgu Mureș) / Observator arbitri: Augustus Constantin (Râmnicu Vâlcea)

VIDEO Oficial la „Bătrâna Doamnă”, Claudiu Drăgan dezvăluie cum a ajuns UTA să mizeze pe Rednic în lupta pentru salvarea de la retrogradare

Citește și alte știri din Superligă:

Dan Petrescu, ieșire fără precedent! A plecat în timpul interviului: „Ne-au ciuruit, ne-au curățat! Interesul e să nu meargă CFR în Europa!”

Au cerut control anti-doping înainte de meciul decisiv din Liga 1: „Avem informații. A fost și acel caz...”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (62)
razvan99x
razvan99x  •  09 Mai 2023, 14:11

Hermannstadt si botosani s au salvat matematic la acest 2 la 2

msergiua
msergiua  •  09 Mai 2023, 11:51
Postat de ILLdiamond pe 08 Mai 2023, 20:39

Ultimul penalty nu a fost NICIODATA !! a dat ala cu capul pe spate si s-a lovit, NIMIC !!! se mai si uita prostalanu de arbitru la VAR , vai de steaua lui.

Al 3-lea penalty este acordat la fel cum este acordat in meciul Arges-U Cluj 3-1 din turul campionatului. Exact acelasi tip de fault, care este fault bineinteles

HMV7
HMV7  •  09 Mai 2023, 10:05

numai in Romania uni antrenori cu metehne de prin 90 cand erau in mocirla de tot scot echipele din meci !!! si voi vreți fotbal si naționala calificata? unde ? cand ? niciodata dar niciodata vreo echipa românească va merge mai departe in Europa ! naționala nici atat! ne vor bate echipe de prin turkmenistan etc se lauda prea mult jucatori antrenori echipe doar ca joaca fotbal ! suntem trepadusi Europei la fotbal niste semintari si lăudăroși

Vezi toate comentariile (62)
Comentează