FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI - CFR CLUJ

FC BOTOȘANI - CFR CLUJ. Otto Hindrich debutează în Liga 1, la CFR Cluj + Ce jucător a lăsat Petrescu pe bancă

Articol de - Publicat sambata, 20 iunie 2020 17:28

Giedrius Arlauskis (32 de ani), portarul titular al celor de la CFR Cluj și cel mai bun om de pe teren la derby-ul cu FCSB, câștigat de ardeleni cu 1-0 în etapa precedentă, nu a făcut deplasarea la FC Botoșani.

Arlauskis ar fi acuzat niște probleme medicale și a fost menajat. El nici nu a semnat încă acea prelungire a contractului, scadent pe 30 iunie.

Dan Petrescu începe cu Otto Hindrich

În aceste condiții, Dan Petrescu i-a luat în lot, pentru meciul de azi cu moldovenii, pe polonezul Grzegorz Sandomierski (30 de ani) și pe tânărul Otto Hindrich (17 ani).

Tehncianul campioanei va începe partida cu Hindrich în poartă, iar Valentin Costache iese din prima garnitură. Pentru Otto Hindrich, care va începe clasa a 12 -a în toamnă, la liceul „Janos Zsigmond", din Cluj , acesta e debutul pe prima scenă.

Din septembrie anul trecut, Dan Petrescu l-a adus la antrenamentele echipei mari pe Otto Hindrich. Un copilandru de numai 17 ani, dar care impresionează prin fizic (1,93m), talent și calități.

CFR l-a folosit în premieră pe Otto, jucător crescut de la 6 ani de clubul din Gruia, într-o partidă amicală din această iarnă contra lui Dundalk (2-1) - detalii, AICI.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
trink
trink  •  20 Iunie 2020, 19:42

se poate sa-l scoata din poarta pe arla!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează