FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI - CLINCENI 2-2

FC BOTOȘANI - CLINCENI 2-2 // VIDEO+FOTO Marius Croitoru nu găsește soluția ieșirii din criză! Cum arată ACUM clasamentul Ligii 1

Articol de GSP - Publicat vineri, 30 august 2019 20:00

FC Botoșani și Academica Clinceni au remizat, scor 2-2 (Țigănașu '4 , Ofosu '26 / Buziuc '37, Vojtus '45+2), în primul meci al etapei cu numărul 8 din Liga 1.

Marius Croitoru a impresionat pe toată lumea în acest sezon de Liga 1, Botoșaniul condus de el având un joc ofensiv, plăcut. Moldovenii au pierdut o singură dată, cu CFR Cluj și toată lumea se aștepta astăzi ca trupa moldavă să ia trei puncte ușoare cu ocupanta locului 13, Clinceni. Însă nu a fost așa! 

Deși a dominat autoritar jocul și a făcut repede 2-0, în prima jumătate de oră, prin Țigănașu și Ofosu, Botoșani s-a văzut egalată până la pauză, prin Buziuc și Vojtus.

+20 FOTO

Foto: Ionuț Tabultoc

După revenirea de la vestiare, tot moldovenii au atacat în șarje poarta lui Vâlceanu, dar golul nu a mai venit, spre disperarea lui Croitoru, care a fost un butoi de pulbere pe margine.

FC Botoșani poate să cadă de pe locurile de play-off la finalul etapei. Moldovenii au ajuns la cinci meciuri consecutive fără victorie și au doar 11 puncte. Sepsi și Astra pot trece peste în cazul unor victorii. 

Academica Clinceni strânge al cincilea punct al sezonului și urcă provizoriu pe locul 12, cu cinci puncte, la fel ca FC Voluntari.

2.300de spectatori au asistat la meci

FC Botoșani - Clinceni 2-2

  • Au marcat: Țigănașu '4 , Ofosu '26 / Buziuc '37, Vojtus '45+2

FC Botoșani: E. Pap - Haruț, Miron, Kolesovs, Țigănașu - J. Rodriguez, E. Papa - Ofosu, Ongenda, Ashkovski - Andronic 
Rezerve: Hankic - Cîmpanu, Patache, E. Florescu, Moescu, Pierce, Moussa 
Antrenor: Marius Croitoru 

Clinceni: Vâlceanu - L. Buș, Chatziterzoglou, Patriche Nichita, Dobrescu - A. Șut, Cebotaru - P. Pîrulescu, A. Popescu, Buziuc - Vojtus 
Rezerve: Miguel Santos - Răuță, B. Barbu, C. Dumitru, R. Ion, Nsiah, Deretti 
Antrenor: Ilie Poenaru 

Stadion: „Municipal” (Botoșani)
Arbitru: Andrei Antonie / A1: Alexandru Cerei / A2: Marius Ionuț Bobe / Observator: Sorin Boca

Vezi și: 

FC Botoșani, vânzări-RECORD în 6 ani » Valeriu Iftime a obținut o sumă impresionantă din transferuri

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (6)
cristi05
cristi05  •  30 August 2019, 21:32
Postat de univ_craiova1 pe 30 August 2019, 19:59

Jalnic!! Clinceni a tras de timp din min 45!! Fluturi la greu, penalty ne dat pentru Botoșani*** arbitrajului romanesc!! Grasul ala de arbitru nu are ce cauta în liga 1!!! Dai decât 4 minute de prelungiri când se joaca în halul asta?? 10 minute dădeam la ce a făcut clinceni repriza asta!!! Portarul ala trebuia sa ia galben din min 50 sa vedem mai trăgea de timp!!!jalnic jalnic

Cred ca ar trebui sa fiti mai preocupat de craiova, decat de botosani. nu inteleg care e problema. era normal ca clinceni sa traga de timp - sunt o echipa mica care au mai si pierdut trei meciuri dupa ce egalasera (poate va aduceti aminte chiar de meciul cu craiova cand nu au stiut sa traga de timp 2 min). e problema botosianului si nu a clinceniului. sa vedem daca craiova poate reveni cum a facut-o clinceniul. in opinia mea ati facut o afacere proasta cu piturca dar e problema voastra.

ucv1948
ucv1948  •  30 August 2019, 21:04

La 2-0 pentru Botoșani am pus un pariu Lay pe echipa gazdă . 1,09 cotă . Cu 3 euro riscați, câștig 30 .... trading for a good life

univ_craiova1
univ_craiova1  •  30 August 2019, 19:59

Jalnic!! Clinceni a tras de timp din min 45!! Fluturi la greu, penalty ne dat pentru Botoșani*** arbitrajului romanesc!! Grasul ala de arbitru nu are ce cauta în liga 1!!! Dai decât 4 minute de prelungiri când se joaca în halul asta?? 10 minute dădeam la ce a făcut clinceni repriza asta!!! Portarul ala trebuia sa ia galben din min 50 sa vedem mai trăgea de timp!!!jalnic jalnic

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează
Close