FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI - CRAIOVA 1-1

FC BOTOȘANI - CRAIOVA 1-1 // FOTO+VIDEO Remiză între moldoveni și olteni! Golofca, cel mai rapid gol, Bălașa, debut la Craiova

Articol de GSP - Publicat duminica, 18 august 2019 09:00

FC Botoșani și CS Universitatea Craiova au remizat în etapa #6 din Liga 1, scor 1-1, în fața a 6.000 de oameni. Craiovenii au fost susținuți din sectorul rezervat galeriei oaspete de numai 13 suporteri. 

Moldovenii au deschis scorul încă din secunda 28, prin Golofca. Extrema moldovenilor a pătruns pe culoar și l-a executat elegant pe Pigliacelli, reușind totodată cel mai rapid gol al sezonului. 

Gazdele au mai avut câteva ratări în serie, minute bune oltenii părând groggy. A venit însă minutul 29 și Craiova și-a revenit ca din pumni. Martic a centrat de pe dreapta, mingea a survolat grupul de jucători din centrul careului și a aterizat pe bocancul lui Bancu, ușor lateral stânga. Internaționalul a prins un voleu din prima, fără speranță pentru Pap!

La pauză, și-a făcut debutul și Mihai Bălașa, fostul jucător al FCSB-ului. Cele două grupări au oferit un meci mai tacticizat la reluare, iar fazele la cele două porți s-au rărit. 

Spre final, moldovenii au forțat în atac, dar au irosit o serie de ocazii. Bancu și Pigliaceli l-au salvat pe Corneliu Papură de la un eșec pe terenul celor de la FC Botoșani. 

Cele două formații se mențin cu același număr de puncte, 10, după 6 runde. FC Botoșani ocupă poziția a patra în Liga 1, iar Craiova este pe locul 5. 

FC Botoșani - Craiova 1-1

Echipele de start:

FC Botoșani: Pap - Haruț, Miron, Chindriș, Țigănașu - Rodriguez, Papa - Ashkovski, Golofca, Florescu - Ofosu
Rezerve:  Hankic, Patache, Pițian, Ebenhofer, Holzmann, Cîmpanu, Andronic
Absenți: - 
Antrenor: Marius Croitoru

Craiova: Pigliacelli - Martic, Kelic, Acka, Bancu - Ivanov, Mateiu, Cicâldău - Al. Ioniță, Markovic, Mihăilă
Rezerve: L. Popescu, M. Bălașa, V. Constantin, Vătăjelu, Bărbuț, Qaka, M. Roman II
Absenți: Koljic, Gardoș (accidentați) 
Antrenor: Corneliu Papură 

Arbitru: Ovidiu Hațegan / A1: Octavian Șovre / A2: Sebastian Gheorghe / Observator: Costin Ioan Toma
Stadion: „Municipal”, Botoșani

FC Botoșani e o altă echipă care a început excelent sezonul. Antrenați de Marius Croitoru, moldovenii au un parcurs fără înfrângere după 5 etape și se situează pe locul 4 în Liga 1, cu 9 puncte.

CS Universitatea Craiova vine după eliminarea suferită în fața lui AEK Atena în turul III al preliminariilor Europa League. Oltenilor le-a rămas doar campionatul, însă ultimele lor evoluții n-au fost deloc unele pozitve: Craiova are două înfrângeri la rând, 1-2 cu Hermannstadt și 0-1 cu Sepsi.

🛫 Știința decolează spre Botoșani. #SustineStiinta #AsaELaCraiova #CampioniLaSuporteri

Publicată de Universitatea Craiova pe Sâmbătă, 17 august 2019

FC Botosani 🆚 Universitatea Craiova Duminica, 18 august, ora 18.00 Casa de bilete este deschisa, vineri, sambata si duminica Foto antrenament pe Municipal

Publicată de Fotbal Club Botoșani pe Vineri, 16 august 2019

Vezi și: 

CRAIOVA // Analiză GSP după încă un „naufragiu” al oltenilor în Europa League: 3 cauze ale unei noi eliminări premature

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (34)
1805213859545810
Adrian Constantin Sendroiu  •  18 August 2019, 21:26

Craiova a jucat catastrofal primele 5 minute si ultimele 5, in rest a parut superioara. Egal echitabil, au parut mai putin obositi ca in meciul cu Sepsi. Golofca si Miron ar fi buni la Craiova. Acka nu e fotbalist, promitator debutul lui Balasa.

observator_federal
observator_federal  •  18 August 2019, 20:50
Postat de aius pe 18 August 2019, 20:37

Semne de revenire la viata !Roman penibil, Barbut aiuritor, aparare vraiste ,Mihaila se pierde cu firea,Ivanov onexistent, Mateiu...gafeurul etapei !

Și totuși Craiova are fotbaliști care driblează (au făcut-o și azi: Bancu, Mihăilă, Ioniță, Bărbuț, chiar Martic - excelent în faza golului craiovean), dar forma fizică și-a pus azi amprenta pe jocul echipei... Roman este foarte util în joc, presează apărarea adversă, ține mingea bine, combină foarte bine în fazele de atac și are (sperăm la mai multe) finalizări de atacant bun.. . Așteptăm o mai bună organizare în apărare - Papură ar trebui să se priceapă la asta - și revenirea lui Koljic... Hai că se poate! Azi au fost ieșiri frumoase din apărare și câteva faze "șnur".

observator_federal
observator_federal  •  18 August 2019, 20:37
Postat de Costi Corabu pe 18 August 2019, 20:24

Mateiu, din păcate, cel mai slab de pe teren.

Discutabil... Uite însă tiu categori, cu sublinieri și majuscule privind atitudinea Universității față de Fortes: "Vor sa-l dea afara pe atacantul FURAT lui FCSB!"... Băi, am din ce în ce mai fermă senzația că presa gigistă nu va conteni să ne uimească... în veci...

Vezi toate comentariile (34)
Comentează