FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI - DINAMO

FC BOTOȘANI - DINAMO // „Câinii”, față în față cu un meci CAPITAL! Victorie sau haos în iarnă

Articol de - Publicat miercuri, 18 decembrie 2019 11:31

FC Botoșani - Dinamo // Șefii „câinilor” vor analiza după duelul de la Botoșani dacă Dinamo va mai avea șanse la play-off. În funcție de aceasta, urmează să se decidă dacă se va renunța la unii fotbaliști și vor fi tăieri salariale. 

Meciul de joi seară, de la ora 20:00, dintre FC Botoșani și Dinamo, va decide în mare măsură dacă roș-albii mai pot spera la play-off în startul lui 2020.

„Câinii” își joacă în Moldova ultima șansă de a mai visa la a salva sezonul, după doi ani ratați, în play-out. De rezultatul acestei confruntări va depinde și strategia conducerii în mercato de iarnă. 

Fiindcă dacă dinamoviștii își epuizează șansele la play-off, în cazul unui eșec pe terenul echipei antrenate de Marius Croitoru, Ionuț Negoiță și compania se pot dispensa de mai mulți fotbaliști în pauza competițională.

Și e posibil să „plătească” aceia cu salarii considerate mari, străinii în special, pe lângă faptul că ar putea să se ajungă la tăierea remunerațiilor. Că și-așa jucătorii nu au cunoștință absolut deloc când și dacă își vor lua salariile înainte de Crăciun. 

„Cu siguranță, vom primi banii în februarie 2020, fiindcă atunci trebuie să venim pe zero ca Dinamo să ia licența”, s-au amuzat fotbaliștii. Roș-albii trebuie să arate la Botoșani dacă mai vor să poarte emblema cu cei doi câini roșii pe tricou.

Deja Dan Nistor a anunțat că, după apostrofările primite de la unii suporteri la meciul cu Sepsi (1-2), va lua în calcul să plece din Ștefan cel Mare. Șefii speră să obțină 300.000 de euro pe el, decarul "câinilor" fiind în vizorul unor formații din Orient.

După mijlocaș, ar mai putea urma și alți jucători care acum sunt titulari la echipa lui Uhrin. În pole position pe lista celor care au bagajele la ușă sunt Brito, N'Diaye și Klimavicius, dar vor fi transferați și jucători din primul "11".

„Eu vreau să continuu cu Dinamo. Orice se poate întâmpla, da, dar eu sunt gata să continuu în orice situație. Eu vreau sa fiu aici, la Dinamo, sută la sută. Dar depinde și de șefi... Nu stiu ce intenții au”  - Dusan Uhrin, antrenor Dinamo

Vezi și: 

Dan Nistor, singurul care le-a luat fața lui Ionuț Radu și George Pușcaș în ancheta GSP! Preferatul căpitanilor din Liga 1 + s-a votat singur

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

VIDEO Doctorul Carmen Gherghinescu trage un semnal de alarmă: „Sportivii sunt predispuși depresiei când se retrag din activitate” 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
vendredi13
vendredi13  •  19 Decembrie 2019, 03:18

Normal că Dinamo nu ajunge în play-off că nu face blat cu GG, care deja amenință că vrea să plece din România că nu face destui bani. Madagascar.

valyomanyd
valyomanyd  •  18 Decembrie 2019, 16:57
Postat de zorrozabal pe 18 Decembrie 2019, 15:57

Poate vreo "echipa in Orient"cu antrenor roman sa vrea un jucator de 34 de ani-care nu a jucat si nu joaca la nationala-si care nici nu e cine stie ce prezentabil!De aia si joaca el teatrul asta-inca din timpul lui Bratu-ca sa plece gratis!Sa se duca!A stat destul 3 ani,iar cu el"lider",Dinamo a prins...play out-ul!

Fara el ii "calaream" pe cei de la Voluntari...Bine, nu stiti din astea, voi sunteti cu stadion fara pista( sa aruncati mai usor obiecte in teren) ..

zorrozabal
zorrozabal  •  18 Decembrie 2019, 15:57

Poate vreo "echipa in Orient"cu antrenor roman sa vrea un jucator de 34 de ani-care nu a jucat si nu joaca la nationala-si care nici nu e cine stie ce prezentabil!De aia si joaca el teatrul asta-inca din timpul lui Bratu-ca sa plece gratis!Sa se duca!A stat destul 3 ani,iar cu el"lider",Dinamo a prins...play out-ul!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează