FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI - FCSB 0-2

FC BOTOȘANI - FCSB 0-2 // Florin Tănase a dezvăluit adevăratul motiv al plecării lui Mihai Stoica: „Dedicăm victoria fiicei lui, care are o problemă gravă de sănătate”

Articol de GSP - Publicat sambata, 09 noiembrie 2019 23:06

Florin Tănase (24 de ani), căpitanul FCSB-ului, a vorbit la finalul partidei cu FC Botoșani, scor 2-0, și a atins o latură sensibilă vizavi de plecarea lui Mihai Stoica din funcția de director sportiv.  

„Am luat trei puncte foarte importante, dar am avut un meci dificil, după acea eliminare. Ca o echipă mare, am marcat și golul 2 în inferioritate numerică. Mă așteptam să îi prindem desfăcuți.  

Îi dedicăm victoria Teodorei, fiica lui MM. Are o problemă gravă de sănătate și suntem alături de ea. Îl așteptăm și pe el să se întoarcă alături de noi. Mulți au crezut că a lăsat echipa pentru că mergea prost, dar dânsul este mai discret și nu a vrut să vă spună ce problemă are”, a spus Florin Tănase, la Look Sport.  

Mihai Stoica și-a dat demisia la începutul lunii august de la FCSB, echipă alături de care a câștigat patru titluri în 12 ani.  Motivul invocat de către acesta atunci a fost decesul soacrei lui, potrivit spuselor lui Gigi Becali. 

„MM a plecat! E prietenul meu, dar a plecat! Nu o putem numi demisie, dar mi-a zis că el vrea să se retragă o perioadă. A zis că vrea o perioadă de liniște. Că are nu știu ce probleme cu soacra. Nu mai stă pe bancă. La echipă, ca prieten, poate să vină, poate să facă ce vrea. Eu i-am zis că o să-l sun peste o lună să-i dau primă de calificare în grupe și a început să râdă. De mâine intră în retragere MM Stoica. Nu se schimbă prietenia noastră. E un moment greu acum. Nu o să vină nimeni pe poziția lui. Am să-i demonstrez că sunt prietenul lui. A mai vrut să plece o dată, dar i-am spus că prietenii nu-și dau demisia, ei se apără. Acum mi-a zis că vrea să plece”, declara atunci Gigi Becali.

La scurt timp după plecarea lui Mihai Stoica, Narcis Răducan a fost numit în funcția de manager sportiv al clubului, dar nu a rezistat mai mult de două luni și jumătate. Acesta a plecat din cauza unor neînțelegeri cu patronul Gigi Becali. 

VEZI ȘI: 

FC BOTOȘANI - FCSB 0-2 // Florinel Coman, secretul golului marcat: „Hora mi-a spus să bat așa” » Ce i-a răspuns

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (29)
dragos_chiva
dragos_chiva  •  10 Noiembrie 2019, 12:58
Postat de noname999 pe 10 Noiembrie 2019, 12:49

***

Pe loc repaos...

noname999
noname999  •  10 Noiembrie 2019, 12:49
Postat de dragos_chiva pe 10 Noiembrie 2019, 12:10

Văd că vrei să pari intelectual dar cred că știi și tu că intelectual dinamovist este un non sens. Altfel, la sudalme groase stai destul de bine așa cum au stat dulăii *** totdeauna, de la înființarea clubului și până în prezent. Să știi că spartanii nu erau așa...***!

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

zizu
zizu  •  10 Noiembrie 2019, 12:30
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Infractor fcsb ist e un pleonasm,oricum!

Vezi toate comentariile (29)
Comentează