FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI - FCSB 1-3

FC BOTOȘANI - FCSB 1-3 // Cifrele îi dau dreptate lui Becali: roș-albaștrii, surclasați la Botoșani la 3 capitole importante

foto: Ionuț Tabultoc
foto: Ionuț Tabultoc

Articol de GSP - Publicat luni, 17 decembrie 2018 09:05

FCSB a câștigat pe terenul lui FC Botoșani, 3-1, dar Gigi Becali a fost nemulțumit din nou de jocul echipei lui Nicolae Dică. Finanțatorul steliștilor s-a plâns de posesia slabă a roș-albaștrilor, iar cifrele îi dau dreptate. 

Roș-albaștrii și-au pierdut treptat atuul care le aducea trei titluri consecutive, între 2012 și 2015, mai exact posesia. Steliștii au fost dominați la Botoșani, în special în repriza secundă, moldovenii având un procentaj de 55 % al posesiei. 

Formația lui Dică a fost surclasată la Botoșani și la alte două capitole importante: a avut doar 3 cornere, spre deosebire de cele 9 ale lui FC Botoșani, moldovenii fiind net superiori și la șuturile spre poarta adversă: 11 șuturi, dintre care 4 pe poarta lui Bălgrădean, spre deosebire de doar 4 șuturi spre poartă ale FCSB-ului. 

La finalul partidei, Becali s-a plâns încă o dată de posesia slabă a echipei sale și a anunțat transferuri masive în iarnă. 

"Avem o echipă valoroasă, dar nu una solidă. Nu inspirăm încredere. Dacă nu ai posesie când conduci cu 2-1, nu ești echipă mare. Am explicații, abia aștept să vină iarna să facem transferuri. Mijlocașii centrali n-au rațiune de joc, de asta nu avem posesie." Gigi Becali, finanțator FCSB, imediat după meci

Vezi și: NOTE GSP: 4 steliști au impresionat la Botoșani + perla FCSB-ului și jucătorul "masacrat" de Becali au fost cei mai slabi de pe teren

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (8)
merace
merace  •  11 Ianuarie 2019, 21:07

La Botosani, Gigi ia mereu cate 3 puncte. Nu e nevoie sa le cumpere cu valiza. Le cumpara cu transferuri de fotbalisti la pret umflat. A fost Golofca, acum e Fabbrini... Nu mai poate fi acuzat de valiza.

1615275382087697
Yuri Firsov  •  17 Decembrie 2018, 12:16

gegel stie fotbal de...""DOI LEI""dar vad ca si ziaristii sunt de nivelul lui!!!as dori ca FCSB(de fapt STEAUA!!!)sa aibe asemene cifre dar si rezultate la fel!!!sa fim seriosi si ""caii alerga""dar....

florar
florar  •  17 Decembrie 2018, 11:18

Cine o face statistica????La golul lui Rusescu portarul botosanean respinsese mingea ...Asta nu se pune?

Vezi toate comentariile (8)
Comentează
Close