FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI - FCSB 1-3

FC BOTOȘANI - FCSB 1-3 // Golofca, deznădăjduit: "Sunt supărat, nu poți să faci cadouri Stelei"

FOTO: Ionuț Tabultoc
FOTO: Ionuț Tabultoc

Articol de GSP - Publicat duminica, 16 decembrie 2018 21:55

FC Botoșani a fost învinsă pe teren propriu de FCSB, 1-3, unicul gol al moldovenilor fiind reușit chiar de fostul stelist Cătălin Golofca.

Mijlocașul a făcut o partidă bună, însă la final și-a exprimat dezamăgirea cauzată de un nou eșec contra FCSB-ului, echipa pe care a învins-o FC Botoșani nu a învins-o niciodată.  

"Am marcat, dar am pierdut, sunt supărat. Nu poți să faci cadouri Stelei. Am jucat mai bine, am avut două ocazii imense ratate la 1-2.  Am marcat, dar n-a fost o revanșă a mea. Am jucat cu ambiție, dar degeaba, nu am reușit să câștigăm nici măcar un punct.

Am făcut jocuri bune în ultima perioadă, dar e greu, echipele din fața noastră s-au distanțat", a declarat, la TV Telekom Sport. 

"Nu putem sparge gheața împotriva celor de la FCSB, dar jocul bun de ne dă încredere pentru viitor. Când jucăm fotbal, nu putem să batem. Cheia meciului a constat în ocaziile ratate de noi în acest meci. Încă sperăm la play-off, mai sunt multe puncte puse în joc"Lorand Fulop, FC Botoșani

Citește AICI cronica partidei FCSB - FC Botoșani 1-3

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
lucghencea
lucghencea  •  17 Decembrie 2018, 01:15

Cooperativa nu a murit niciodata , doar s-a adaptat noilor cerinte .

dan.petrescu
dan.petrescu  •  16 Decembrie 2018, 22:16

La ce meci ai făcut azi, Golofco, Gigi aproape că ar fi în stare să te mai cumpere încă o dată. Păcat că joci bine doar 2-3 meciuri pe an, iar în rest, pas!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează