FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI - FCSB

FC BOTOȘANI - FCSB // VIDEO Bogdan Vintilă se va putea baza pe Mihai Pintilii: „Este sănătos, se antrenează cu echipa”

Articol de GSP - Publicat vineri, 08 noiembrie 2019 11:20

Bogdan Vintilă (47 de ani), antrenorul celor de la FCSB, a vorbit înaintea meciului cu FC Botoșani de sâmbătă seară despre starea lui Mihai Pintilii (34 de ani, mijlocaș defensiv).

  • FC Botoșani - FCSB, meci din etapa #16 a Ligii 1, se joacă sâmbătă, 9 noiembrie, de la ora 20:30. Meciul va fi în format liveTEXT pe GSP.ro și în direct la Look Plus, TV Telekom Sport și TV Digi Sport.

Nu avem probleme de lot. Mihai Pintilii a revenit, se antrenează cu echipa. Este puțin în urmă cu pregătirea fizică, dar este sănătos. 

Pintilii a jucat câte o repriză pentru că nu era refăcut complet. Vom vedea în funcție de ce poate. Dacă duce un meci întreg, de ce să îl schimb? Cât timp are contract și e jucător aici, mă bazez pe el.

Eu nu îi pot spune unui jucător să se lase sau să nu se lase. Nu e ușor să faci acest pas. Decizia trebuie să fie 100% a lui”, a declarat Vintilă în cadrul unei conferințe de presă.

De asemenea, Vintilă a puncat cât de important este Pintilii pentru vicecampioana României: „El este antrenorul din vestiar, din teren, datorită experienței sale”.

175 de meciuria bifat Pintilii pentru FCSB

MATCH PREVIEW BOTOȘANI - FCSB

VEZI ȘI:

FCSB // EXCLUSIV Revenire blocată! MM Stoica nu mai are loc de „Rasputin” Alexandru Tudor! El e noul favorit al lui Gigi Becali

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
138672209828437
Gelu Oanca  •  08 Noiembrie 2019, 12:50

Nu cred ca mai are loc la fcsb.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează