FOTBAL  »  Superliga  »  DEMITERE

FC Botoșani l-a demis pe Leo Grozavu! » EXCLUSIV Un antrenor cu experiență în Liga 1 e pe lista moldovenilor

Articol de GSP - Publicat duminica, 13 septembrie 2015 09:14

Valeriu Iftime, finanțatorul FC Botoșani, a declarat după remiza de la Chiajna, scor 0-0, că pînă duminică seară gruparea botoșăneană va avea un nou antrenor, în locul lui Leo Grozavu.

UPDATE 15:20

După ce au rămas fără antrenor, botoșănenii s-au reorientat rapid și, conform surselor GSP.ro, s-au așezat la masa negocierilor cu Petre Grigoraș, 50 de ani, ultima dată în Liga 1 la Pandurii Tg. Jiu.

"Sîntem în căutarea unui antrenor. Pînă diseară avem antrenor! Nu putem lua chiar pe oricine şi nu cred că banii fac totul. Vreau să vină o persoană care chiar ţine la Botoşani. Sînt convins că voi găsi un antrenor care crede cu adevărat în Botoşani. Nu va fi un nume mare, pentru că nu suntem nici Steaua şi nici Dinamo. O să vină un antrenor care o să placă suporterilor", a spus Valeriu Iftime, conform Mediafax.

"Chiar nu am nimic cu Leo, dar numai putem continua. Eu îl preţuiesc, dar e clar că trebuie un antrenor nou. O să încheiem contractul. Echipa a jucat destul de bine la Chiajna, dar trebuie mai mult pentru a cîştiga. Cordoş a evoluat destul de bine, dacă revine şi Ngadeu, ne vom apăra şi mai bine bine. Rămîne de văzut cum dăm goluri", a continuat finanțatorul moldovenilor.

Leo Grozavu era cel mai longeviv antrenor din Liga 1. Tehnicianul a fost instalat în luna ianuarie 2014 și a reușit să scrie istorie pentru fotbalul botoșănean, clasîndu-se cu FC Botoșani pe locul 8 la finalul sezonului 2014-2015, reușind să joace în preliminariile Europa League.

Demiși / demisionari (5 antrenori):

Bogdan Vintilă (et. 6), Dan Alexa (et. 8), Tibor Selymeș (et. 8), Marius Baciu (et. 9), Leo Grozavu (et. 10).

Special: Sorin Cârțu – director tehnic la CSU - a plecat la finalul rundei a 9-a; Massimo Pedrazzini – antrenor principal în acte la Steaua, a demisionat la finele etapei a 9-a.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
sibelius
sibelius  •  13 Septembrie 2015, 17:11
Postat de zecs93 pe 13 Septembrie 2015, 15:37

Grigoras chiar e antrenor, vom avea viata grea la botosani etapa viitoare cand va debuta nou antrenor !!!

Grigoras e un fost antrenor.

zecs93
zecs93  •  13 Septembrie 2015, 15:37

Grigoras chiar e antrenor, vom avea viata grea la botosani etapa viitoare cand va debuta nou antrenor !!!

bogdanseven
bogdanseven  •  13 Septembrie 2015, 14:23

Grigoras

Vezi toate comentariile (9)
Comentează