FOTBAL  »  LIGA 1  »  AU SCĂPAT DE EMOŢII

FC Braşov a primit licenţa

Articol de - Publicat luni, 24 mai 2010 00:00

Comisia pentru Acordarea Licenţei Cluburilor din cadrul Federatiei Romane de Fotbal a decis, prin Hotărîrea nr. 12 din 14.05. 2010, să acorde clubului FC Braşov licenţa pentru sezonul competiţional 2010-2011, anunţă fcbrasov.ro.

Mîine se întruneşte Comisia de Apel pentru a judeca dosarele echipelor care nu au primit licenţă în primă fază. Comisia de Apel e compusă din următorii membri: Alexandru Mihai Micu (preşedinte), Cosmin Ursu, Aurelian Gherghe, Constantin Valerică, Mihai Drula.

Playtech: BREAKING: Ce a descoperit Marian Vanghelie în telefonul Oanei Mizil. E motivul pentru care a bătut-o


Comentarii (5)
 •  24 Mai 2010, 23:38

extraordinara stirea, mi-a schimbat viata radical, daca nu aflam numele membrilor comisiei de licentiere chiar nu eram implinit, asa deja am o saptamana mai buna. Multumesc din suflet profesionistilor de la GSP si ii rog sa nu se schimbe, ci sa ne dea numai astfel de stiri bune, pline de esenta si de lucruri cu adevarat folositoare pentru noi, suporterii,

 •  24 Mai 2010, 18:26

Iata ce ar mai fi trebuit sa scrieti in articol, dar nu puteti pt ca sunteti incompetenti: - motivul pentru care FC Brasov nu ar fi primit licenta - care sunt echipele care nu au primit licenta in prima faza. Este minunat ca aflati faptul ca FC Brasov a primit licenta de pe site-ul clubului si nu de la Comisia care e in Bucuresti. Asta arata cat sunteti de profesionisti si cati reporteri aveti. Si pt a nu se face de ras, autorul celor 11 randuri nici macar nu s-a semnat.

 •  24 Mai 2010, 18:09

pai credeti ca asta stie?:d)))

Vezi toate comentariile (5)
Comentează