FOTBAL  »  Superliga  »  FC BRAŞOV

FC Braşov a transferat un jucător de la Chiajna: "Au fost mai multe echipe interesate de mine"

Articol de - Publicat vineri, 21 iunie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 21 iunie 2013 14:23

Florin Purece, s-a alăturat de astăzi lotului condus de Adrian Szabo. Mijlocaşul de 21 de ani a activat în sezonul trecut la Concordia Chiajna.

În cele 28 de meciuri în care a evoluat pentru ilfoveni, Purece a reuşit  trei goluri si două pase decisive. Purece va semna un contract pe trei ani cu stegarii şi va fi deţinut în coproprietate cu Atletic Arad, club la care el s-a format. De altfel şi la Chiajna el a evoluat tot sub formă de împrumut. Originar din Arad, el a fost coleg la Atletic cu Cristian Bălgrădean şi George Ţucudean.

"Au mai fost cîteva echipe interesate de mine în această perioadă, dar am ales FC Brasov. Ştiu că aici există un lot valoros şi un grup foarte unit şi vreau să confirm cît mai repede încrederea acordată", a declarat Florin Purecepentru site-ul oficial al galben-negrilor.

Mijlocaşul arădean a mai evoluat pentru UTA, în Liga a 2-a, grupare pentru care a înscris opt goluri în două sezoane.

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (1)
thumbzilla..
thumbzilla..  •  02 Iulie 2013, 01:50

Parca si Vasluiul se interesa de acest Purece.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează