FOTBAL  »  Superliga  »  COMISIA DE DISCIPLINĂ

FC Braşov, amendată cu 10.000 de lei de Comisia de Disciplină. Alexa, suspendat două etape

Articol de GSP - Publicat sambata, 09 aprilie 2011 00:00 / Actualizat sambata, 09 aprilie 2011 10:52

Formaţia de sub Tîmpa a fost sancţionată de Comisia de Disciplină din cadrul LPF cu o amendă de 10.000 de lei, din cauza neregulilor din tribune la meciul cu Oţelul Galaţi.

"Stegarii" au fost penalizaţi pentru că nu au separat cele două galerii la meciul din etapa a 24-a, iar suporterii braşoveni au aruncat cu torţe pe teren.

Tot ieri, Comisia de Disciplină l-a suspendat pe timişoreanul Dan Alexa pentru două meciuri, după ce mijlocaşul a primit un cartonaş roşu în partida cu Astra. Aceeaşi sancţiune a primit-o şi Bruno fernandes, fundaşul de la FCM Tîrgu Mureş. Cei doi au mai fost amendaţi cu cîte 2.000 de lei amendă.

De asemenea, jucătorii Epaminonda Nicu (Unirea Urziceni) şi Răzvan Avram (Victoria Brăneşti), eliminaţi de pe teren pentru cumul de cartonaşe galbene, au fost sancţionaţi de Comisia de Disciplină cu 1 etapă şi 740 de lei penalitate sportivă.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează