FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA 1948

CORESPONDENȚĂ GSP DIN SLOVENIA FCU Craiova, pe urmele lui Olympiakos și Red Bull Salzburg! Condiții de 5 stele pentru olteni

Cantonament FCU Craiova, foto: Vlad Nedelea/GSP +23   FOTO
Cantonament FCU Craiova, foto: Vlad Nedelea/GSP

Articol de - Publicat marti, 22 iunie 2021 14:13 / Actualizat marti, 22 iunie 2021 14:22

FCU Craiova 1948 a revenit în Liga 1 după o pauză de 10 ani, iar pregătirea pentru duelurile cu CFR și FCSB o face în condiții de top, cheltuind circa 90.000 de euro pentru un cantonament de 18 zile.

Craiova lui Adrian Mutu a ajuns luni seara în cantonamentul din Slovenia, unde va sta până la 9 iulie. Adică va reveni în țară după 18 zile de cantonament, cu fix o săptămână înainte de debutul în noul sezon al Ligii 1.

 Oltenii au ales ca destinație Zrece, o stațiune preferată iarna de pasionații sporturilor în zăpadă, aflată la 30 de minute de Maribor.

După ce-a cheltuit mai bine de jumătate de milion de euro pentru autocarul de 5*, familia Mititelu a mai scos din buzunar aproximativ 90.000 de euro pentru cele 18 zile de cantonament în Slovenia. Nu degeaba!

VIDEO Cantonament de 5* pentru FCU Craiova

Condiții de top pentru FCU Craiova 

Acesta aTerme Zrece - Hotel Vital este unul dintre cele mai scumpe stabilimente din zonă, având 4 stele, însă oferă și condiții pe măsură. Jucătorii lui Mutu au doar câteva sute de metri până la terenul de antrenament, unul cu iarbă naturală și cu un gazon impecabil. 

Mai mult, în incinta hotelului au tot ce le trebuie pentru partea de recuperare, plus piscine interioare și exterioare, în cazul în care „Briliantul" le oferă câteva ore libere între antrenamentul de dimineață și cel de seară.

181 de euroe costul cu aproximație pentru o cameră dublă în această perioadă a anului

FCU Craiova, pe urmele unor superechipe

În afara antrenamentelor, Adrian Mutu își poate scoate elevii la o ședință la ciclism, golf de relaxare sau le poate pune un film bun de seară. Recenziile pentru Terme Zrece sunt dintre cele mai bune! 

Nu degeaba aici s-au antrenat de-a lungul timpului cluburi precum Steaua Roșie Belgrad, Partizan, Olympiakos, Ferencvaros, Maccabi Haifa și chiar Red Bull Salzburg. Inclusiv naționala de fotbal a Sloveniei s-a cantonat în acest hotel de 4 stele, la fel naționalele de handbal ale Croației și Ungariei.

8.4este calificativul pe care Hotel Vital îl are pe booking

Cele mai apreciate facilități ale hotelului:

  • 3 piscine spa: interior + exterior
  • centru de wellness
  • SPA și masaj
  • sală de conferințe
  • sală de fitness
  • teren de golf aflat la 3 kilometri
  • ciclism
  • drumeţii
  • divertisment de seară
  • seri de film
  • aqua park

FCU Craiova se antrenează pe stadionul unei echipe de liga a 3-a 

FCU Craiova 1948 va susține ședințele de pregătire pe stadionul lui NK Zrece, o formație de liga a 3-a din Slovenia cu 60 de ani vechime. Terenul e în vecinătatea hotelului unde e echipa cazată, la doar 3 minute de mers cu autobuzul, aproximativ un kilometru. 

Micuțul stadion oferă un cadru rural de poveste, un loc liniștit, unde băieții lui Adrian Mutu probabil că nu vor fi deranjați de absolut nimeni.

Ce amicale va juca echipa lui Mutu:  

  • 26 iunie - FCU Craiova 1948 – Hajduk Split (Croația)
  • 29 iunie - FCU Craiova 1948 – NK Bravo Ljubljana (Slovenia)
  • 7 iulie - FCU Craiova 1948 – ZTE FC (Ungaria)
  • 8 iulie - FCU Craiova 1948 – FK Radnicki Nis (Serbia)
Cantonament FCU Craiova, foto: Vlad Nedelea/GSP
Cantonament FCU Craiova, foto: Vlad Nedelea/GSP
Cantonament FCU Craiova, foto: Vlad Nedelea/GSP
Cantonament FCU Craiova, foto: Vlad Nedelea/GSP
Cantonament FCU Craiova, foto: Vlad Nedelea/GSP
+19 FOTO

Citește mai multe știri despre FCU Craiova: 

Mutu nu glumește! Cum îi chinuie „Briliantul” pe jucătorii de la FCU Craiova în cantonament

FCU Craiova 1948 și-a prezentat autocarul de peste 500.000 de euro: „E ca un Maybach!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (24)
kuba.
kuba.  •  23 Iunie 2021, 07:30
Postat de fly_vyp pe 23 Iunie 2021, 00:40

de ce? Pentru ca asa vrei tu? Pai, a fost Becali martor la procesul lui Rotaru sau al lui Mititelu? Mai documenteaza-te!

Pai și nu Bekal la înfundat pe Mititelu?! Ai idee cu cine sa întâlnit Bekalul in Craiova in ziua procesului și au luat masa împreuna pregătind strategia pe viitor? Sa nu se mai atace in public, sa dea drumul la transferuri între echipe, sa nu lase jucatori la Olimpiada și restul? Ia ghici?!

fly_vyp
fly_vyp  •  23 Iunie 2021, 00:40
Postat de kuba. pe 22 Iunie 2021, 23:38

Greșit! Cooperativa este FCSB > CSU > Botoșani ! Restul e can can !

de ce? Pentru ca asa vrei tu? Pai, a fost Becali martor la procesul lui Rotaru sau al lui Mititelu? Mai documenteaza-te!

kuba.
kuba.  •  22 Iunie 2021, 23:38
Postat de fly_vyp pe 22 Iunie 2021, 22:57

Nu, prietene! FCSB = FCU!!! :))))) Patronii frați de suferință.

Greșit! Cooperativa este FCSB > CSU > Botoșani ! Restul e can can !

Vezi toate comentariile (24)
Comentează