FOTBAL  »  Superliga  »  FC U CRAIOVA

Adrian Mutu și-a impresionat șefii de la FC U Craiova: „E doxă de fotbal! Să fie război!”

Adrian Mititelu Jr., conducătorul celor de la FC U Craiova, este încântat de numirea antrenorului Adi Mutu, informație dezvăluită în exclusivitate de GSP.ro.
Adrian Mititelu Jr., conducătorul celor de la FC U Craiova, este încântat de numirea antrenorului Adi Mutu, informație dezvăluită în exclusivitate de GSP.ro.

Articol de GSP - Publicat sambata, 29 mai 2021 18:06 / Actualizat sambata, 29 mai 2021 18:50

Adrian Mititelu Jr., conducătorul celor de la FC U Craiova, este încântat de numirea antrenorului Adi Mutu, informație dezvăluită în exclusivitate de GSP.ro.

„Considerăm că Adrian Mutu e la început de drum, la fel ca noi. Cred însă că a ajuns la maturitatea necesară pentru a arăta ce poate. Aveam nevoie de el. Cred că are abilități foarte bune ca antrenor. Nu l-am pus pe Mutu antrenor datorită numelui!

Am primit recenzii foarte bune despre el. Am purtat discuții cu Adi de-a lungul a câteva zile, pot să spun că e doxă de fotbal! Vor urma întări, trebuie să avem un lot mai numeros și mai puternic. Vrem să ne depășim condiția de nou-promovată.

Suntem pe aceeași lungime de undă cu Adi Mutu. Trebuie să privim fotbalul ca pe un război, ca pe o afacere! Nu ne va afecta în niciun fel colaborarea profesională dacă vom lega o relație de prietenie pe parcurs”, a declarat Mititelu Jr. la „Digi Sport Special”.

Noi copiem din marketingul celor de la Chelsea, încă de acum 15 ani am început să-i urmăm
Adrian Mititelu Jr.

Adrian Mutu, prezentat oficial de FC U Craiova

Mutu a semnat vineri seara cu FC U Craiova, la hotel Phoenicia din București, în prezența lui Adrian Mititelu jr. și a avocatului Dan Idita. Acordul se întinde pe doi ani.

Noul antrenor al alb-albaștrilor va avea un salariu de 10.000 de euro pe lună în primul sezon, iar obiectivul e accederea în play-off.

ℹ Adrian Mutu este noul antrenor al Fotbal Club Universitatea 1948! ❕"Briliantul" a semnat un contract pe 2 ani cu Știința! 🙌 Bine ai venit, Adi! #Științasuntemnoi

Publicată de Fotbal Club Universitatea 1948 pe Vineri, 28 mai 2021

Știu imnul Craiovei. Tata a fost și este fan al Craiovei. Am crescut de la trei ani cu reviste cu Balaci, Ștefănescu, cu toți. Sunt obișnuit să aud în casă despre Universitatea Craiova
Adrian Mutu, antrenor FC U Craiova

Adrian Mutu a revenit în Liga 1

Mutu a preluat reprezentativa de tineret la începutul anului 2020, a reușit calificarea la Euro U21, unde „tricolorii mici” nu s-au făcut de râs. Au încheiat pe locul 3 o grupă cu Germania, Olanda și Ungaria, la egalitate de puncte cu primele două formații, însă cu un golaveraj mai slab.

De-a lungul carierei de antrenor, Mutu le-a mai pregătit pe FC Voluntari și Al-Wahda (echipa U21). Recent, „Briliantul” a obținut licența PRO.

Citește mai multe știri despre FC U Craiova:

Pace între Craiove! Anunț în direct: „Fac un apel public!” » Mititelu Jr. și-a schimbat discursul

Ultrașii lui FC U Craiova reacționează după ce Adrian Mutu a semnat: „Să trecem la treabă!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
talpaiadului
talpaiadului  •  30 Mai 2021, 04:43

Pe mina nu ma deranjeaza neaparat numirea lui Mutu si nici demiterea lui Trica. Ma deranjeaza inlocuirea lui Trica cu Mutu, adica faptul ca a fost demis un antrenor care a calificat echipa in prima liga cu un antrenor cu mai putina experienta, un incepator care n-a demonstrat inca nimic.

talpaiadului
talpaiadului  •  30 Mai 2021, 04:39
Postat de dobrin pe 29 Mai 2021, 20:50

N-au invatat nimic din episodul Piturca, acum l-au adus pe Mutu.

Ce anume din "episodul Piturca" se aplica in cazul lui Mutu? Ca doar nu vrei sa spui ca exista vreo asemanare intre cei doi, ca antrenori, manageri sau oameni...

rocky5
rocky5  •  29 Mai 2021, 21:08

Mititelu-Mutu! Cine se aseamănă se adună!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează