FOTBAL  »  Superliga  »  FC U CRAIOVA

EXCLUSIV Cu cine vine Mutu la Craiova » Fostul fotbalist al lui Dinamo, așteptat să semneze cu oltenii

După refuzul lui Nicolae Grigore (detalii, AICI), Adrian Mutu, antrenorul lui FC U Craiova, și-a găsit un alt „secund”. E vorba despre Bogdan Pătrașcu (42 de ani).
După refuzul lui Nicolae Grigore (detalii, AICI), Adrian Mutu, antrenorul lui FC U Craiova, și-a găsit un alt „secund”. E vorba despre Bogdan Pătrașcu (42 de ani).

Articol de GSP - Publicat duminica, 30 mai 2021 19:50 / Actualizat duminica, 30 mai 2021 20:26

După refuzul lui Nicolae Grigore (detalii, AICI), Adrian Mutu, antrenorul lui FC U Craiova, și-a găsit un alt „secund”. E vorba despre Bogdan Pătrașcu (42 de ani). Iată componența staff-ului tehnic alături de care „Briliantul” speră să califice nou-promovata în play-off!

Pătrașcu a fost „secund” ultima dată la Gaz Metan Mediaș, sub comanda a 3 antrenori: Teja, Jorge Costa și Dusan Uhrin. A făcut parte și din staff-ul celor de la Levski Sofia, ca chief scouting.

Ca jucător, Pătrașcu a câștigat două trofee: o Cupă a Bulgariei cu Litex Loveci și o Cupă cu Dinamo. În total, are 10 cluburi în CV: Sportul Studențesc, Litex Loveci, Piacenza, Chievo, Padova, Dinamo, Astra, U Cluj, Clinceni, Balotești.

Cu cine vine Mutu la Craiova » Fostul fotbalist al lui Dinamo, așteptat să semneze cu oltenii
Bogdan Pătrașcu

Adrian Mutu și-a completat staff-ul tehnic la FC U Craiova

Din informațiile GSP, antrenor cu portarii la FC U Craiova va fi Eugen Anghel, iar preparator fizic Roberto Berruero, italianul care a lucrat ultima dată la România U21. Berruero va colabora cu Dan Vasilică, unul dintre preferații patronului Adrian Mititelu.

Adrian Mutu, prezentat oficial de FC U Craiova

Mutu a semnat vineri seara cu FC U Craiova, la hotel Phoenicia din București, în prezența lui Adrian Mititelu jr. și a avocatului Dan Idita. Acordul se întinde pe doi ani.

Noul antrenor al alb-albaștrilor va avea un salariu de 10.000 de euro pe lună în primul sezon, iar obiectivul e accederea în play-off.

ℹ Adrian Mutu este noul antrenor al Fotbal Club Universitatea 1948! ❕"Briliantul" a semnat un contract pe 2 ani cu Știința! 🙌 Bine ai venit, Adi! #Științasuntemnoi

Publicată de Fotbal Club Universitatea 1948 pe Vineri, 28 mai 2021

Știu imnul Craiovei. Tata a fost și este fan al Craiovei. Am crescut de la trei ani cu reviste cu Balaci, Ștefănescu, cu toți. Sunt obișnuit să aud în casă despre Universitatea Craiova
Adrian Mutu, antrenor FC U Craiova

Adrian Mutu a revenit în Liga 1

Mutu a preluat reprezentativa de tineret la începutul anului 2020, a reușit calificarea la Euro U21, unde „tricolorii mici” nu s-au făcut de râs. Au încheiat pe locul 3 o grupă cu Germania, Olanda și Ungaria, la egalitate de puncte cu primele două formații, însă cu un golaveraj mai slab.

De-a lungul carierei de antrenor, Mutu le-a mai pregătit pe FC Voluntari și Al-Wahda (echipa U21). Recent, „Briliantul” a obținut licența PRO.

Citește mai multe știri despre FC U Craiova:

Pace între Craiove! Anunț în direct: „Fac un apel public!” » Mititelu Jr. și-a schimbat discursul

Ultrașii lui FC U Craiova reacționează după ce Adrian Mutu a semnat: „Să trecem la treabă!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (11)
bodystyle74
bodystyle74  •  31 Mai 2021, 10:04

Mititelu deocamdata a transferat un singur jucator si ala din liga2 in schimb a scapat de jumatate din lotul cu care a promovat. Daca nu transfera 7 sau 8 jucatori cu salarii de play-off cred ca mutu pleaca.

valu4ever
valu4ever  •  31 Mai 2021, 09:13

Mutu...rasu lumii!

131624217670160
Geani Muraru  •  31 Mai 2021, 08:58

Vine cu doua ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează