FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA - DINAMO

VIDEO Incidente pe „Oblemenco” » Ultrașii lui FCU Craiova s-au dus peste dinamoviști

Incidente pe „Ion Oblemenco” la pauza meciului FCU Craiova - Dinamo. +46   FOTO
Incidente pe „Ion Oblemenco” la pauza meciului FCU Craiova - Dinamo.

Articol de GSP - Publicat luni, 26 iulie 2021 22:39 / Actualizat luni, 26 iulie 2021 23:01

Incidente pe „Ion Oblemenco” la pauza meciului FCU Craiova - Dinamo.

Toate detaliile despre FCU Craiova - Dinamo, AICI!

Câțiva suporteri din galeria oltenilor au încercat să se ducă peste dinamoviști. Evident, au primit un răspuns din partea rivalilor de la Dinamo, iar o bătaie generală a fost aproape. 

Numai că jandarmii au intervenit prompt și conflictul nu a degenerat.

Incidente pe „Oblemenco”. Conflict între suporterii lui FCU Craiova și Dinamo

După 10 ani » Galeria lui FCU Craiova a revenit pe „Oblemenco” în Liga 1

FOTO: Vlad Nedelea
FOTO: Vlad Nedelea
FOTO: Vlad Nedelea
FOTO: Vlad Nedelea
FOTO: Vlad Nedelea
+42 FOTO

Zece ani, două luni și cinci zile au trecut de la ultimul meci jucat de FCU Craiova acasă, cu suporteri, în Liga 1, 1-2 cu Gaz Metan. Revenită în Liga 1 după un drum anevoios, cu dezafilieri și ani petrecuți fără echipă sau pe la „județ”, Craiova lui Mititelu trăiește iar emoția unui derby, pe un stadion modern, unde au luat loc circa 11.000 de fani.

„Bine ați venit! Știința suntem noi! / Respectul este important în orice război” a fost bannerul afișat de olteni înaintea meciului. Un mesaj aplaudat și de rivali, veniți și ei în număr mare, aproximativ 1.000. 

Respectul a trecut însă în plan secund până la pauză.

Suporterii lui FCU Craiova s-au strâns în centru înainte de meci:

EXCLUSIV Un fost oficial al dinamoviștilor știe cine poate redresa echipa: „Are acel ceva”

Moment special pentru Adrian Mutu la FCU Craiova - Dinamo: „E prima oară”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
stefy29
stefy29  •  28 Iulie 2021, 07:59
Postat de univ_craiova1 pe 26 Iulie 2021, 23:33

Jesepe cum poți sa renasti un faliment fără sa preiei toate datoriile? Dacă asta e echipa aia de acu 10 ani? I a explicați voi cum sta treaba cu falimentul? :))) aaa da stai aveți toți 5 clase și doar despre genul asta știți sa scrieti

Esti greu de cap sau ***. In 1991 sectia de fotbal, din cadrul cs u craiova, s-a desprins si a devenit club profesionist de fotbal, pentru ca asa spune legea. Clubul ala in final s-a numit Fotbal Club Universitatea Craiova, iar echipa de fotbal din cadrul clubului a fost administrata de o societate, care a falimentat. Acum activitatea fotbalistica din cadrul clubului este administrata de o alta societate, asa ca Stiinta este echipa care a promovat anul asta, curat si fara ajutor politic. Pai ma batutule in cap daca societatea din mogosoaia da faliment ce face dispare clubul lui badea? Si ca sa-ti dai tu seama, iti pun o intrebare ajitatoare: de ce ma, cap sec, echipa armatei din liga a 2-a nu are drept de promovare? Iti spun eu pentru ca sectia de fotbal nu e administrata de o societate privata. E greu cu Stiinta, dar e si mai greu pentru *** ce se cred ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ijohn
ijohn  •  27 Iulie 2021, 15:10

Eu n-am văzut acum 10 ani pe fcu Craiova 1948 sa în divizia A....a fost într-adevăr Universitatea Craiova. A aparținut atunci lui Mititelu, adevărat. Dar orice om poate sa aibă mai multe firme, mașini, case, echipe de fotbal. Dacă aparține aceluiași patron nu înseamnă ca este aceeași echipa, casa mașină, firma...etc. Nu poți sa spui ca vila din Primăverii este aceeași cu vila de la Snagov doar ca aparțin aceluiași individ . Trebuia sa ii spună simplu FC Universitatea Craiova, exact ca defuncta, dacă ar fi fost aceeași....nu FCU...nu 1948...nu FC FCU...nu FC FCSB...nu *** de-astea.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

davidgraham
davidgraham  •  27 Iulie 2021, 10:40
Postat de mda.... pe 27 Iulie 2021, 09:12

Comentariul tau a fost valid până ai simtit nevoia sa iti flexezi mușchii...

Vezi tu, aici este vorba despre limite, autocontrol, educatie, deontologia artei martiale ... fiind practicant de Jeet Kune Do, unul foarte bun dealtfel ... mi-e foarte greu sa intru in conflict fizic cu cineva (nu m-am mai batut din copilarie), imi cunosc capacitatile si stiu ca as putea rani grav pe cineva. Dar totusi in situatia ipotetica ...ca n-as avea de ales, nu discut cu 3-4 bucati din alea care alearga pe acolo prin tribune.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează