FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI

FC Vaslui continuă să se întărească: Gil Bahia e, oficial, jucătorul galben-verzilor

Articol de - Publicat miercuri, 29 ianuarie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 29 ianuarie 2014 16:41

După columbianul Mauricio Cuero, FC Vaslui a rezolvat şi transferul lui Gil Bahia, aflat în pregătiri cu echipa de cîteva zile. Brazilianul a semnat cu gruparea vasluiană pe trei sezoane şi jumătate.

FC Vaslui continuă să se întărească pentru cea de a doua parte de campionat. După ce a obţinut semnătura columbianului Mauricio Cuero, gruparea galben-verde l-a rezolvat şi pe brazilianul Gil Bahia, care a devenit jucătorul vasluienilor pentru următoarele trei sezoane şi jumătate.

Fotbalistul are 21 de ani şi a cochetat cu naţionalele de juniori ale Braziliei, fiind coleg de cameră cu vedeta Neymar. Fundaşul dreapta a intrat în lumea fotbalului la juniorii lui Cruzeiro, iar în prima ligă braziliană a debutat la 19 ani şi a bifat doar trei prezenţe în tricoul lui Cruzeiro. Ultima oară a evoluat în liga secundă, la Bahia, de unde a şi fost transferat la Vaslui.

 

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
mihaibrici
mihaibrici  •  01 Februarie 2014, 13:44
Postat de psyk3 pe 29 Ianuarie 2014, 16:48

Mare grija la extracomunitari..din descriere pare un pusti talentat.. ramane de vazut cum se acomodeaza..

ne arata cu cluju cei an stare pana atunci sa tacem si sa mergem pe mana antrenorului si a lui porunbacu

conasu_boeru
conasu_boeru  •  29 Ianuarie 2014, 17:23

O fi bun baiatul, dar cred ca pana in aprilie cand temperaturile vor ajunge pe la 15 grade ii va fi imposibil sa joace dupa ce a jucat si a trait numai la 30 de grade !

psyk3
psyk3  •  29 Ianuarie 2014, 16:54

Oricum le mai trebuie.. un fundas central,fundas stanga.. nu ai cum sa stai doar in Musat.. un mijlocas central daca a plecat Caue si un atacant..

Vezi toate comentariile (4)
Comentează