FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI

FC Vaslui i-a oferit lui Pavlovici un nou contract » Ce condiţie aberantă a pus fotbalistul pentru a accepta

Pavlovici este cel mai recent jucător al Vasluiului care a intrat în conflict cu Adrian Porumboiu
Pavlovici este cel mai recent jucător al Vasluiului care a intrat în conflict cu Adrian Porumboiu

Articol de GSP - Publicat marti, 16 august 2011 00:00 / Actualizat marti, 16 august 2011 16:24

Aşa cum Adrian Porumboiu a anunţat, Milos Pavlovici şi Nemanja Milisavljevici au fost puşi pe lista de transferuri. Clubul moldovean informează printr-un comunicat că Pavlovici ar fi acceptat prelungirea contractului, dar cu o condiţie: clubul vasluian să nu recunoască jurisdicţia LPF şi FRF

"FC Vaslui nu a dat curs acestei cereri aberante, deoarece clubul ar fi riscat dezafilierea. Este nedrept şi abuziv ca un jucăţtor care are drepturile salariale achitate la zi, plus un supliment consistent, să ne solicite să încălcăm legile din România printr-un contract", se precizează în comunicat.

Oficialii moldoveni acuză influenţa negativă a impresarilor în cazul fotbaliştilor Milos Pavlovici şi Nemanja Milisavljevici.

Adrian Porumboiu a luat decizia de a renunţa la cei doi după ce aceştia au refuzat să intre în cantonament pentru partida din etapa a treia de la Chiajna, cîştigată cu 3-0 de Vaslui.

Alţi jucători cu care moldovenii au probleme sînt portarul Dusan Kuciak şi atacantul Christian Pouga. Kuciak a refuzat să mai revină la echipă acuzînd clubul că nu i-a plătit contractul şi a semnat cu Legia Varşovia. FIFA i-a eliberat "cartea verde" provizorie, iar litigiul va fi judecat în lunile următoare.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
red77
red77  •  16 August 2011, 21:14

e ceva in neregula la clubul asta. adica toata lumea e platita la zi in schimb tot mai multi dezerteaza de acolo. de ce naiba ar fugi daca e numai miere acolo? e ceva dubios. nu pricep nimic

viiktor
viiktor  •  16 August 2011, 20:34

Toate problemele vin de cand Porumboiu a avut ghinionul si nesansa sa-l aduca pe Lopez Caro. De atunci s-a ivit si litigiul prin care Vasluiul nu a mai putut transfera, de atunci s-au ajuns unii jucatori sa aiba pretentii vazand ca Porumboiu e baiat bun si plateste la zi. S-a vrut Porumboiu sa fie baiat dulce si uite ce primeste inapoi. Dar asta nu o sa mai dureze mult, am incredere ca va face curatenie in toate aceste problematici. Atat ca acest club merita sustinere prin ceea ce a aratat in campionat: competitivitate intre cluburi provinciale si cele din capitala.

draxter
draxter  •  16 August 2011, 20:28

pavlovici si pouga bine ca pleaca, mili era bunicel dar nu a rupt gura targului niciodata ,numai de Kuciak imi pare rau era un portar extraordinar care dadea siguranta, cand il vad pe cerniauskas asta in poarta tremur la orice minge.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează