LIGA 1    •   FC VASLUI

FC Vaslui i-a transferat pe portarul Duşan Kuciak şi pe fundaşul Gabriel Cânu

Luni, 16 Iunie 2008

Finanţatorul grupării FC Vaslui, Adrian Porumboiu, a declarat, luni, că a reuşit să îi transfere pe portarul Duşan Kuciak, de la MSK Zilina, şi pe fundaşul Gabriel Cânu, de la Poli Timişoara."Am reuşit să îl transferăm pe portarul Kuciak, de la Zilina, în care îmi pun mari speranţe. Sunt sigur că nu mă va dezamăgi. A semnat un contract pe trei ani. Tot luni, am reuşit să rezolvăm şi transferul lui Gabriel Cânu, de la Poli Timişoara, care a semnat la rândul său pe trei sezoane. Vom face o echipă foarte bună la Vaslui", a spus Porumboiu.

În vârstă de 23 de ani, Duşan Kuciak (1,94 m, 87 kg) este internaţional slovac şi a mai fost legitimat în carieră la West Ham. Celălalt fotbalist achiziţionat de vasluieni, Gabriel Cânu, are 27 de ani şi a mai jucat pentru FC Baia Mare şi FC Naţional, iar în 2005 a fost achiziţionat de Poli Timişoara.

În această vară, gruparea moldavă a reuşit să îi mai transfere pe Dănuţ Munteanu (Unirea Urziceni), Stanislav Genchev (Litex Loveci) şi Marian Aliuţă (Poli Timişoara).

Adrian Porumboiu a mai dezvăluit că negocierile pentru achiziţionarea lui Mansour sunt foarte avansate. "Mai avem o mică problemă de rezolvat şi vom încheia transferul. Până la finalul săptămânii vom anunţa transferul unui atacant străin, poate fi şi Mansour sau alt jucător".

În altă ordine de idei, transferul francezului Julien Francois, de la FC Metz, a eşuat din cauza comisioanelor cerute de impresarii acestuia. "Nu îl mai vrem pe Francois pentru că, la fel ca peste tot, impresarii cer prea mult pentru jucători. Am decis să renunţăm la el", a conchis Porumboiu.

Sursa: NewsIn

Comentarii (1 ) Adaugă comentariu

 •  18 Iunie 2008, 14:50

hai ca-mi place! echipa "tipa" dupa atacanti, in schimb se achizitioneaza fundasi. ATACANTI!!!!!!!!

Vezi toate comentariile (1)

Comentează

Conectează-te cu facebook la contul tău sau înregistrează-te pentru a adăuga comentarii


1500 de caractere ramase
Agenda
16:00
Tenis, ATP • Digi 2

Turneul Campionilor

19:00
Baschet M • Digi 3

CSM CSU Oradea - ZZ Leiden

19:45
Handbal M • Digi 4, Telekom 1

Flensburg - PSG

21:45
Handbal M • Telekom 1

Montpellier - Rhein Neckar

Program TV complet