FOTBAL  »  LIGA 1  »  FC VASLUI

FC Vaslui se reinventează » Sînmărtean şi N'Doye în pericol: "Hizo hotărăşte tot"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 12 decembrie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 12 decembrie 2012 19:11

Patronul celor de la FC Vaslui, Adrian Porumboiu, a decis să îl lase pe Viorel Hizo să decidă tot la club, inclusiv jucătorii care vor veni şi vor pleca în această iarnă.

Printre vizaţi sînt jucătorii în vîrstă cu salarii foarte mari, aşa cum este cazul lui Lucian Sînmărtean, 32 de ani, şi Ousmane N'Doye, 34 de ani.

"Vrem să întinerim lotul, pentru că sînt convins că nu putem face faţă cu o medie de 30 de ani. Vor fi multe despărţiri, dar încă nu ştiu cine vine. Nu mai vin niciodată la noi jucători de peste 25 de ani, doar dacă este vorba de vreun caz excepţional. Jucătorii peste 30 de ani au o problemă", a spus Adrian Porumboiu la Fanatik Show de la DigiSport.

Porumboiu a anunţat că de acum cel care va vorbi despre transferuri şi despre situaţia clubului va fi antrenorul echipei, Viorel Hizo, fiind omul de la club care hotărăşte tot.

"Le dau un buget de transferuri, să ia ei ce vor. Hizo va decide totul. El cumpără pe cine vrea. Eu doar voi asigura un buget normal. De acum Hizo este cel care răspunde de tot. El hotărăşte tot", a mai spus patronul Vasluiului.

Playtech: Doliu în lumea fotbalului. A murit electrocutat în baie, din cauza telefonului mobil


Comentarii (8)
t0ni
t0ni  •  14 Decembrie 2012, 14:32
Postat de cimpanzeul_visiniu pe 12 Decembrie 2012, 21:59

Bietul Hizo, îl alungă iar Ţărănoiu înainte de sfârşitul campionatului.

pana una alta Porumboiu face ceva pe cand la Rapid sunteti varza la toate capitolele, deci linge-ti ranile tale si lasa tu pe altii ca sunt bine deocamdata ;-)

talpaiadului
talpaiadului  •  13 Decembrie 2012, 18:06

Cea mai buna gluma, asta cu Hizo care hotaraste totul, Porumboiu probabil ca era beat, credea ca e 1 aprilie :)

bluered_sky
bluered_sky  •  13 Decembrie 2012, 15:20

asa e normal si asa ar trebui sa fie peste tot. Patronul da banul...managerul/antrenorul face achizitiile....iese prost, ai plecat pentru ca esti 100% responsabil!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează