FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI

FC Voluntari caută un nou antrenor după ce l-a demis pe Mulțescu » Vine Ilie Stan?

Stan ar putea reveni în Liga 1 după experiența de la FC Zakho
Stan ar putea reveni în Liga 1 după experiența de la FC Zakho

Articol de - Publicat vineri, 22 ianuarie 2016 00:00

Gheorghe Mulțescu a fost dat afară după ultimul amical din Antalya, iar locul său va fi luat, cel mai probabil, de fostul antrenor al Stelei. Dumitru Dragomir a fost instalat oficial aseară în funcția de președinte de onoare.

Atunci cînd a semnat cu Voluntariul, Mulțescu a avut în contract o clauză conform căreia dacă echipa nu acumula un anumit număr de puncte, acesta putea fi demis în iarnă. Baremul stabilit nu a fost îndeplinit, însă conducerea a ezitat să activeze clauza.

Cu toate acestea, după amicalul din Turcia al ilfovenilor contra celor de la Sumqayit FK, cînd Mulțescu a avut un conflict cu arbitrul partidei, oficialii clubului au decis să activeze clauza din contract și au rupt contractul cu tehnicianul de 64 de ani.

Daniel Oprița a fost preferat de conducătorii echipei, însă acesta a refuzat postul. Următoarea variantă este Ilie Stan, tehnician ce de-abia și-a încheiat contractul cu irakienii de la FC Zakho.

În ceea ce privește conducerea, Dumitru Dragomir a fost investit ieri în funcția de președinte de onoare.

"Ne-am despărțit de comun acord de domnul Mulţescu. Am activat acea clauză cu numărul de puncte. Pentru moment nu pot spune că am găsit un antrenor nou"
Florentin Dumitru, președinte FC Voluntari

88de meciuri a strîns Ilie Stan în Liga 1 ca antrenor, la 7 echipe: Buzău, Brăneşti, Mioveni, Steaua, Chiajna, FC Vaslui şi FC Braşov

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
bumbescu52
bumbescu52  •  22 Ianuarie 2016, 10:02

multescu este un *** care a aruncat cu noroi asupra fostelor sale echipe. nu m -ar mira daca ar face acelasi lucru si cu echipa marinarilor de langa Bucuresti

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

cobra_z
cobra_z  •  22 Ianuarie 2016, 09:59

la o clona a fcsb nu putea sa antreneze un dinamovist...in ce-l priveste pe dragomir, e bomboana de pe coliva. sper sa retrogradeze aceasta echipa care face parte din cooperativa blatista : fcsb,viitorul,pandurii,botosani,voluntari.(chiajna tot pe acolo se invarte , dar nu la fel de vizibil)

Vezi toate comentariile (2)
Comentează