FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI - CONCORDIA CHIAJNA 2-1

FC VOLUNTARI - CONCORDIA CHIAJNA 2-1 // Chiajna își face bagajele pentru Liga 2 după ce a condus 84 de minute! Cum arată ACUM clasamentul din play-out

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de - Publicat miercuri, 15 mai 2019 22:55

FC Voluntari a câștigat meciul cu Concordia Chiajna, scor 2-1 (Tudorie '83 '90+1 / Grădinaru '1), și își condamnă la retrogradare vecina din județul Ilfov.

Când joacă cele mai slabe apărări, când se înfruntă cele mai mici asistențe (medie de 782, respectiv de 721 de spectatori pe meci)!, nu te aștepți la prea multe. Și cu gol în minutul 1, ocazii multe pentru Liga 1 - asortate, ce-i drept, erori copilărești și întoarceri pe final, gol decisiv în minutul 90+1, Voluntari - Chiajna nu le va lipsi microbiștilor români. Căci, după înfrângerea de azi, Concordia are șanse minime să mai rămână în prima divizie.

„Nu e vina noastră că echipele de tradiție au dat faliment”, spunea, înainte de meci, Cristi Tănase, președintele Chiajnei. Nu. Însă, la o privire spre liga a doua, unele revin spre primul eșalon. Iar Chiajna nu va fi regretată.

„Am luptat cu toții, am avut încredere. Nu e încă nimic rezolvat la retrogradare”
Alexandru Tudorie, atacant FC Voluntari

0 meciuri disputate între Voluntari și Chiajna s-au încheiat cu egaluri fără gol marcat

FC Voluntari ajunge la 26 de puncte, 3 peste locul de baraj ocupat în acest moment de Hermannstadt. Concordia Chiajna rămâne ultima, cu 16 puncte, iar șansele de salvare de la retrogradare devin pur matematice.

Vezi AICI clasamentul LIVE din play-out

Voluntari - Chiajna 2-1

  • Au marcat: Tudorie '83 '90+1 / Grădinaru '1

Vezi AICI statistici

Vezi VIDEO de la meci

S-a terminat partida! 2-1 pentru Voluntari
min. 90+1: GOL VOLUNTARI 2-1!
Tudorie face „dubla” din pasa lui Balaur. 
min. 83: GOL VOLUNTARI, 1-1!
Alexandru Tudorie transformă cu sânge rece o lovitură de la 11 metri. Ion Gheorghe fusese faultat de grecul Koutroumpis. 
min. 63:
Moussa înscrie, dar golul este anulat pe offside. Bawab recuperează mingea și lovește bara.
min. 53:
Andrei Marc scoate cu capul de pe linia porții! Jucătorii Voluntariului sugerează că mingea a intrat cu toată circumferința. Tudorie trimite mingea în poartă la acțiunea următoare. Tușierul Marius Nicoară semnalizează corect offside.
min. 48:
Gadze șutează la firul ierbii, mingea prinde terenul dar trece la câțiva centimetri de stâlpul din dreapa al porții lui Rîmniceanu.

A început repriza secundă!

S-a terminat prima repriză!
min. 43:
Apărătorii Voluntariului se aruncă la sacrificiu pentru a bloca șutul lui Ivanovici. Corner pentru oaspeți.
min. 37:
Grecul Koutroumpis acoperă bine mingea, trimite puternic, puțin peste bara transversală a gazdelor.
min. 33: 
Alexandru Vlad intră în posesia mingii după o serie de gafe în lanț în defensiva Concordiei. Șutul său din unghi nu este însă suficient de bine plasat. 
min. 23:
Tudorie ratează singur cu portarul, dintr-o poziție centrală. Mitrev respinge în corner.
min. 12:
Armaș reia cu capul în urma unei lovituri de la colț. Rîmniceanu respinge peste poartă. 
min. 1: GOL CHIAJNA!
 Robert Grădinaru deschide scorul în secunda 33, cu un șut puternic de la 10 metri de poartă! E al doilea cel mai rapid gol al campionatului, după cel marcat de Țucudean în CFR - Sepsi 3-1.

A început partida!

150 de spectatoriau asistat la meci

Voluntari: Mitrev - Ricardinho, Balaur, ARmaș, Al. Vlad - Al. Răuță, Signorelli, Căpățînă - G. Deac, Tudorie, Gadze
Rezerve: Vâtcă - Hodorogea, Russo, C. Lazăr, I. Gheorghe, Belahmeur, Ad. Bălan
Antrenor: Cristiano Bergodi

Concordia: Rîmniceanu - Bărboianu, Marc, Cadamuro, Koutroumpis, A. Radu - Grădinaru, Gorobsov, Ivanovici - Bawab, Moussa
Rezerve: Caparco - M. Cristescu, Nivaldo, Guessan, Meira, Stănică, Iloki
Antrenor: Adrian Falub

Stadion: „Anghel Iordănescu”, Voluntari

Arbitru: Radu Petrescu (București) / Asistenți: Vladimir Urzică (Piatra Neamț) și Marius Nicoară (Drobeta Turnu Severin)

Vezi AICI rezultatele etapei #10 din play-outAICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
dora
dora  •  16 Mai 2019, 10:12

S-au cam decis retrogadatele, cu 4 etape ramase de jucat in play-out. Chiajna si Calarasiul vor evolua din toamna la matineu iar Sibiul merge la baraj, acolo unde va da de Petrolul sau, mai degraba, de U Cluj. Ce tare ar fi fost sa avem 2 meciuri de baraj, locurile 11 si 12 din Liga 1 cu locurile 3 si 4 din Liga 2. Ce zici, Gino, facem cele 2 competitii mai atractive, pe viitor ?

magic4ever
magic4ever  •  15 Mai 2019, 23:43

Foarte suspect meciul asta...in prima repriza fundasii de la Voluntari nici abia sareau la cornere si loveau mereu cu capul mingea cei de la Chiajna si in a doua repriza nu stiau cum sa faulteze cei de la Chiajna in careu si era bulevard in aparare sa intoarca Voluntari scorul...meci de 2 pauza 1 final...cota vreo 25...

foxy
foxy  •  15 Mai 2019, 23:06
Postat de reteleanu pe 15 Mai 2019, 23:02

mda, da vine clinceniul, au ramas si astra, sepsi, voluntari...ideea e ca la liga ar trebui barate la omologare centre d-astea de ***.

Sepsi,nu e centrul de spalare bani!E bastionul luptei sportului maghiar impotriva sportului romanesc!E un club cu `bataie politica`!Si la handbal e asa ceva ,insa nu au `cap e pod` in Romnaia!Tre sa fim atenti ...

Vezi toate comentariile (7)
Comentează