FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI - CHINDIA 0-1

FC VOLUNTARI - CHINDIA 0-1 // VIDEO » Chindia trece peste Dinamo și FCSB în clasament!

Articol de GSP - Publicat luni, 07 octombrie 2019 19:45

Chindia Târgoviște a câștigat, scor 1-0, împotriva celor de la FC Voluntari, în etapa a 12-a din Liga 1.

Chindia a marcat în minutul 32, când fundașul Julio Rodriguez (23 de ani) și-a trimis mingea în propria poartă, încurcat fiind de devierea lui Daniel Florea (31 de ani), atacantul formației din Târgoviște.

Această reușită a consemnat, de altfel, și rezultatul final al meciului disputat pe arena „Anghel Iordănescu” din Voluntari.

După acest meci, Chindia este pe locul 9 în Liga 1, cu 15 puncte acumulate după 12 etape, fiind deasupra unor formații importante precum FCSB sau Dinamo. De cealaltă parte, Voluntari rămâne ultima în campionat, cu doar 5 puncte obținute.

Voluntari - Chindia 0-1

VOLUNTARI: Mitrev - C. Costin, Julio, I. Balaur, A. Vlad - Căpățână, Gorobsov, Laidouni - I. Gheorghe, C. Țîră, Ebralidze
REZERVE: Râmniceanu, Kocic, Struna, Achim, Mățan, Harrer, D. Benzar
ANTRENOR: Cristiano Bergodi 

CHINDIA: Aioani - Martac, Pițian, Leca, Neciu - Ivancic, Rață, Bic, Negruț - Dumiter, D. Florea 
REZERVE: Moldovan, Dinu, Dumitrașcu, Novac, Burlacu, Yameogo, Voduț
ANTRENOR: Viorel Moldovan 

Arbitru: Cătălin Popa (Pitești) // Asistenți: Valentin Avram (București), Marius Nicoară (Drobeta Turnu Severin) 
Stadion: „Anghel Iordănescu” (Voluntari) 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
stenkasinger
stenkasinger  •  07 Octombrie 2019, 21:03
Postat de Dumitrescu Alin-Marian pe 07 Octombrie 2019, 20:06

Hai ca ești tare nene. Ăștia nu au bătut pe nimeni și era ca sigur ca bate pe targoviste. Mie unul îmi place cum joaca aceasta echipă, plus ca au un portar excelent și foarte tânăr. Numai cooperative vezi. Chindia a bătut Dinamo pentru ca aceștia din urma sa ajungă campioni la masa verde.

aici ai dreptate fiindca pe cei pe care i-au batut cei de la voluntari in turul asta de campionat chiar sunt niste nimeni :)))

1155979811106621
Dumitrescu Alin-Marian  •  07 Octombrie 2019, 20:06
Postat de sabaton pe 07 Octombrie 2019, 18:38

A inceput cooperativa fcsb ?? De la fina pt nasu 3 puncte ...pt etapa viitoare ??

Hai ca ești tare nene. Ăștia nu au bătut pe nimeni și era ca sigur ca bate pe targoviste. Mie unul îmi place cum joaca aceasta echipă, plus ca au un portar excelent și foarte tânăr. Numai cooperative vezi. Chindia a bătut Dinamo pentru ca aceștia din urma sa ajungă campioni la masa verde.

1177177172317584
Christian Ciuca  •  07 Octombrie 2019, 19:55

chindia joaca foarte-foarte bine, a pierdut puncte importante aiurea de 4 ori pe sfarsit de meci, intotdeauna prima repriza a dominat categoric pe toti de la a la z, se vede ca Moldovan a strins surubu si nu mai iei tu puncte Chindiei asa usor, face treaba buna Moldovan "cel mai mare huligan" cum spun suporterii targovisteni.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează